Ingen lyckad visning men en bra dag ändå!

Idag hade vi ju visning på lgh, tyvärr gick det inge vidare. Det var bara en enda som kom och tittade... Men men det är inget att  hänga läpp för. Himla tur att vi inte köpt ngt innan vi sålt lgh. Annars hade vi varit i ett jobbigt läge nu. Visning igen på tisdag då får vi se om det är ngr som kommer.

Annars har det varit en härlig dag. Vi mötte upp lillebror och Carro när vi hade visning och åkte till velamsund och åt lunch på långa raden.  Efter det så åkte vi och kollade på ett hus i Gustavsvik,det var inget för oss. Thomas Di leva var också där och kollade på huset...
Sen efter det så åkte vi hem till mamma och Lasse för Rickard och lillebror skulle ta upp våran båt. Under tiden så mös jag och Novalie i soffan med mamma/mormor. Novalie var i sitt esse och pratade på för fullt med hennes mormor.
  
 Men efter man har fått i sig lite mat så blir man lite trötter :)

Både jag och Novalie är jätte förkylda, så idag innan vi skulle bada henne så sprutade vi in koksaltlösning i näsan på henne . Och sen fick vi suga ut snoret med näsfridan. Gillar inte alls att hon är förkyld. Tycker så himla synd om henne, men det blev mkt bättre nu :) Nu ligger hon i Rickards famn i soffan och sussar sött, Rickard också :)

 Mina ÄLSKLINGAR <3

Imorgon är det måndag och en ny vecka. Har inget inplanerat imorgon så vi får se vad vi hittar på. Måste ut och hitta ngt Novalie kan ha på sig på onsdag när vi ska på Rickards morfars begravning. <3

Nej nu kallar sängen!
Puss och kram/ Jessica



Kommentarer
Postat av: Linda

vilken fin bild på Nova, hörs imorgon. Puss

2010-10-17 @ 22:07:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0