jag älskar livet!!!

Medan Jessica gör sig hemmatam i sitt nya hus så är det väl jag som får hålla bloggen vid liv;)
I fredags fick jag en försmak för hur det kommer att bli när man börjar jobba i höst, jag ställde klockan på halv sju för att hinna göra mig i ordning för en heldag på stan sen följde vi Rasmus till skolan och tog bussen in. Först åkte vi till Östermalmsgatan och kollade på solglasögonutförsälning där jag köpte ett par st ;). Om ni har tid över så åk till den utförsäljningen, pågår även idag och i morgon de har märken som Peak, Björn Borg, Mods of Norway och Odd molly och alla solglasögon (utom Odd Molly som kostar 300) kostar 200 kr! Sen åkte vi till Odd Molly utförsäljningen på Karlbergsgatan. Fick lite dåligt samvete när vi kom därifrån och klockan var kvart över ett och Becca inte hade ätit lunch, hmm....

Resultatet av fredagens ego-boost!!

I lördags var det först fotbollsmatch, sen treårskalas för Dexter och sist men inte minst in till stan och träffa gamla klasskompisar på stan!

Dagen efter ägnades till 100 % på Rasmus kalas som blev jättelyckat, det kan jag varmt rekommendera att hyra en sporthall och ha fotbollsturnering eller någon annan sport om man så vill. Vi serverade korv under turneringen som man kunde gå och hämta när man vilade och sen blev det prisutdelning (fotbollskort och godispåse) där alla lag var vinnare sedan blev det fika med sång och tårta! Mycket lyckat men ack så trött man var efter, förstår inte det, det var ju en vanlig arbetsdag när man var idrottslärare enbart men igår var jag så trött att jag satt som en fågelholk i soffan till nio och sen var jag bara tvungen att gå och lägga mig!

Idag har jag  varit på morgonpromenad, ätit frukost hos mormor och nu sitter jag på balkongen medan Becca sover lunch, kan tänka mig att ha såhär jämt men vet också att det är temporärt och njuter bara av varje minut just nu! Älskar verkligen mitt liv just nu!!!

Uppklädd för kalas....

för en något uppspelt storebror!

Kram på er/ Linda

Stålmusen lever vidare ett år till!!

Idag så föll två stora stenar från mitt bröst, inte för att jag egentligen oroar mig speciellt mycket, allt ordnar sig ju alltid till slut, eller hur? '
Sten 1: Besiktade bilen idag och den gick igenom felfritt, tjohooo älskar min lilla stålmus, världens bästa bil!!!
Sten 2: Rasmus kalas på lördag, det ska ju regna jättemycket påstår dem som vet!!! Så jag har istället bokat Gubbängshallen och det kommer bli skitbra, känner det i min stortå;)

Saker som måste göras till helgen:
1: Baka tre kladdkakor
2: Handla till kalaset
3: Present till Dexter

Saker som händer i helgen som kan förstöra schemat:
1: Två utförsäljningar på fredag
2: två studenter som ska sminkas inför balen på fredag
3: fotbollsmatch på lördag
4: återträff med gymnasieklassen på lördagskvällen

Men som sagt var, det löser sig alltid sa hon som sket i vasken;)

Kram på er/ Linda


Härliga sommardagar....

GI-pajskal

Måste bara tipsa om ett gott pajskal som är GI-vänligt. 2 dl sojamjöl, 1 dl havrekli och 100 g smör (inte flytande) jobba snabbt ihop degen medan smöret är kallt annars blir det väldigt kletigt. Tryck ut den i pajformen och nagga med en gaffel. Blir mycket godare än den vanliga degiga pajdegen så även om man inte äter GI så är den både god och nyttig:) Sen kan man ju göra vilken paj man vill, jag gjorde med kyckling, rödlök, pinjenötter och curry som blev jättegod.

Kram på er/ Linda

Regnet det bara öser ner....




Idag har jag provat den nya cykel och joggingvagnen och det var mycket smidigare än jag trodde att jogga med den. Så nu är kl halv elva och jag har varit ute och sprungit (5 km) och ätit frukost med mormor vilket betyder att jag utan något som helst dåligt samvete kan spendera resten av dagen hemma, då gör det inte så mycket att det regnar ute:)
Igår var jag med pappa på bajen och dem spelade riktigt bra, så nu tändes en liten gnista av hopp där långt, långt inne...
Jag ska inte göra så mycket den här veckan bara försöka att inte göra av med pengar eftersom jag laddar inför utförsäljningarna på fredag (odd molly och solglasögon) har mycket höga förväntningar på dem, just det jag ska förbereda Rasmus kalas som han ska ha på söndag, bara det inte regnar!! Vet inte vad vi ska ha för back-up plan då, eftersom vi har bestämt att vi ska vara ute på fältet och spela fotboll, så håll tummarna till på söndag.
Sen måste jag försöka fixa min bil som ska vara besiktad nästa onsdag men jag har ingen tid så jag ska pröva på det nya ute i Tyresö där dem har drop-in så där kan jag ju räkna med att få sitta en hel dag, men som sagt var det få bli en annan dag idag blir det hemma resten av dagen...

Kram på er/ Linda


I söndags var vi på medeltidsdag i Tyresö...

mad familjen Sarensten/Gribert

Tror bestämt att det är någon som blir lite lockig när håret är fuktigt, undrat just var det kommer ifrån??

En liten uppdatering i röran :)

Jag/vi älskar huset! Det är så perfekt för oss och det känns så himla bra! Det är verkligen perfekt om man har barn. Barnen på området springer utanför och leker hela tiden, det påminner om när man själv var liten. När man var ute och lekte tills mamma ropade att det var dax att komma upp. Grannen mittemot har en liten tjej på 5 månader och sen har jag sett ngr till med barnvagnar. Så Novalie har nog ngr st i hennes ålder att leka med sen  :)
Vi flyttade in i måndags och trots att det bara var jag och Rickard som flyttade flöt det på väldigt bra. Novalie somnade väldigt lägligt när vi började lasta ur lastbilen ,så det var kanon. Mamma var självklart första besökaren <3 Hon hjälpte oss med att ta hand om Novalie så att jag och Rickard kunde tuffa på. Lillebror och Carro kom förbi en sväng och hjälpte oss skruva upp alla möbler. Sen nästan direkt på tisdagsmorgonen så började Rickard riva köket och lillebror kom direkt efter jobbet :)
Lillebror och Carro har varit här varje kväll och hjälpt till, TUSEN TACK!
Vad hade vi gjort utan min lillebror?! Vilken klippa han är!!!! Är impad att han är så duktig på så mkt :) Impad och stolt storasyster!
Det har blivit många sena nätter, inte tidigare än 00.30 har vi kommit i sängs. Rickard och Lillebror har varit jätte duktiga med köket. Jag har inte kunnat hjälpa till så mkt  med köket än, förutom att jag skrapade väggarna( där kaklet har suttit) , så att Rolle bara kunde sätta igång och spackla på onsdagen. Det var faktiskt ett riktigt skitgöra, men det var ändå roligt att vara med och kunna bidra med ngt. Det är inte det lättaste när man har Novalie. Jag har sagt att jag har hand om Novalie helt nu när Rickard ska göra köket. Det hade inte gått om han skulle behöva tänka på Novalie också. Jag får passa på att göra saker när hon sover...
Vi ska ha tapet i köket istället för kakel så vi anlitade Rolle (R.Larsson`s måleri ) för att fixa det. Vi kände att det var ngt som verkligen måste bli tipptopp och då var det bättre att låta ett proffs får göra det, och det ångrar vi inte en sekund! Nu sitter tapeten uppe och det blev jätte bra. TACK ROLLE!
Vitvarorna och köket kom igår och vi är supernöjda med vitvarorna. Jag beställde dem från internet och hade inte sett hur de såg ut i verkligheten. Men det blev så bra så, jätte fina grejer!
Ikväll kommer Lillebror och Carro hit. Jag och Carro ska måla tak och grabbarna ska montera ihop köksstommarna och sen ska vi inviga grillen.
Imorgon ska köket upp och då kommer vi även få hjälp av storebror <3 Så förhoppningsvis så har vi ett fungerade kök på söndag.
Nästa grej som vi ska ta tag i ,efter när köket blivit klart är Novalies rum. Det ska bli riktigt roligt att fixa och inreda det. Det kommer bli lite shopping :) Nästa vecka ska jag åka till Ikea och shoppa lite möbler till hennes rum och till våran hall.  Ny tv-bänk är beställd och nytt matbord köpte vi onsdags, allt är vitt,vitt ,vitt :) Vi har även köpt oss en skivstång med vikter så att vi kan träna här hemma. Det är jag jätte nöjd över att vi har gjort !
Fick springa runt i gåstolen när mamma och pappa flyttar :)
Perfekt att ha ett garage att ställa grejerna på. Vi kom upp i 60 st flyttkartonger ...
Rummet man kommer in i från garaget ( gästrummet)
Vardagsrummet ( taget från gästrummet)
hall, kök, ingång till badrum ( taget från vardagsrummet)
Rickard river köket :)
Lycklig ingaröbo :)
Har inte tagit ngr kort på övervåningen såg jag...
Wiiiiihoooooo !
Rickard monterar grillen (taget från Novalies rum)
Nu vaknar lillsnorpan....
puss och kram Jessica

Dålig uppdatering!

Såg precis att vi varit jättedåliga på att uppdatera, mitt senaste inlägg var i tisdags och Linkans i söndags. Jessica har ju flytten att skylla på. men jag har inget direkt att skylla på förutom att det var några trötta nätter när hon har hostat så inatt blev det soffan för mig och Becca, mest för att skona resten av familjen men också för att jag skulle slippa springa fram och tillbaka till hennes rum.

Igår var det dags för tiomånaderskontrollen och allt gick bra hon kan allt som hon ska kunna och hon är fortfarande ganska liten, men normalt liten. Hon väger nu 8650 g och är 69 cm lång. Det har börjat komma ljud med m i början och när hon säger mmmmmm så vill hon ha mat eller napp! Mamma ljudet har kommit några gånger men inte lika mycket som bappa!

Idag var vi på jobbet imorse och pratade om hösten, jag ska läsa lärarlyftet 25% och jobba 75% så jag kommer kunna vara hemma lite med henne. Sen åkte vi till Jessica och Novalie och hälsade på i nya huset, som var jättefint. Väntar nu bara på att Jessica ska lägga ut lite bilder.

Just det! Jag har beställt en jättebra present som jag ska tipsa er om, när jag har gett bort den;)

Kram på er/ Linda

Helt slut efter helgen!

Sitter i soffan och är sjukt trött efter helgen, i fredags var Jennie, Jenny och Christian här och då blev det inte sängen förrän vid halv ett,  sen upp halv sju efter att Becca som låg i sängen skrikit i sömnen minst en gång i timmen. Sen på dagen var det fotbollsmatch med obligatorisk fika på kondiset med hela familjen efter det kom Jennie förbi och skulle bli sminkad till ett Garden-party som hon skulle på.


Salta Sarensten Sminkad med hatt på! <3

Under tiden så ringde Peter (som var och köpte mat till grillningen) och berättade att hans föräldrar köpt en cykelvagn till oss:) Vi har det så bra som får en så mycket av våra familjer!!! Sen kom Karin och Ronny så grillade vi med Carro och Robin för att sen gå in och titta på Eurovisionschlagern, det var bara barnen som inte orkade se hela, dvs Rasmus, Rebecca, Douglas, Karin och Ronny;)


Dessa Linköpingsbor! Allt ska matchas, även vindunken.....

Igår blev en svullar och slöa dag, men på kvällen var jag så äcklad över mig själv så jag tog en premiärtur med cykelvagnen och cyklade med Rasmus och Becca till mamma och pappa, sen somnade jag som tur är i tredje perioden....

Idag ska jag nog försöka ta mig ut till Ingarö och titta på Jessicas och Rickards nya hus!

Kram på er/ Linda

Imorgon flyttar vi in!

Jag kan inte riktigt förstå att vi flyttar in imorgon. Tänk att det redan har gått  5 månader sedan vi flyttade hem till Rickards föräldrar. Vi är så tacksamma och glada för att vi har fått bo här undertiden vi har gått och väntat på att få flytta in i huset. Att de orkat med oss :) Måste komma på ngt fint som man kan köpa till dem som tack.
Igår så packade jag ner allt vi hade här i lgh, och Rickard lastade in allt i lastbilen. Vilket team vi är !
Sen så i morse så åkte vi först ut till huset och kollade så att flyttfirman städat som de ska. Tror varken jag eller Rickard tittade så mkt på  hur de städat utan vi gick bara runt och kollade hur det egentligen såg ut. Jag kan inte riktigt förstå att vi ska bo där, känns helt underbart. Ska bli så kul att fixa och trixa där hemma :) Efter vi varit där (vi ville egentligen inte åka därifrån) så åkte vi hem till mamma och Lasse för att hämta allt som vi har haft stående där, och det var inte lite ! Vi fick inte ens in allt i lastbilen, tror vi kom upp i ca 50 flyttkartonger och 20 sopsäckar plus massa annat. Rensa, rensa, rensa när jag packar upp.
Lastbilen fullsmockad !
Det som blev kvar...
Mamma passade Novalie så jag kunde hjälpa Rickard att fylla lastbilen. Jag bar ut allt och Rickard körde "tetris" med allt så att vi fick in så mkt som möjligt. När vi blivit klara så bjöd mamma på lunch och efter det så var det dax för oss att rulla hem. Stannade en snabbis på Jula och köpte ett par byxor till mig :)
Här ska det målas !!!!
Puss och kram Jessica

Vem släppte lös galningen?

Vet inte vad som hände idag, men hon somnade som den ängeln hon var och vaknade som en liten maniac. Efter en vanlig natt med diverse nappinstoppningar och åttaåringar som kommer och snurrar som en helikopter i sängen så var jag rätt trött så jag tänkte att vi kunde gå och lägga oss igen i sängen efter Rasmus och Peter gått som vi har kunnat göra förut. Trodde jag ja!! Efter 40 minuters kamp så gav jag upp, det var bara att traggla sig upp igen och jag har ännu inte vaknat till liv. Sen om jag hon inte får som hon vill så skriker hon ett jättehögt skrik som gör ont öronen!
Vilket fall som helst så har vi ännu inte lämnat lägenheten och jag har ännu inte kommit mig för att börja städa, vilket jag lovat att göra. Hon sov iallafall en stund på förmiddagen men då var det försent för mig att gå och lägga mig, så det fick bli lite styrkeövningar (efter lite pep-talk från Linkan) och sen ett bad.

Just vi har fått dagisplats åt Becca nere på skolgården där Rasmus går, uahhhh läskigt! Det betyder att jag snart måste börja jobba...



Vem är den här galningen, ge mig tillbaka min bebis!!

Kram på er/ Linda

Fredagens träningspass avklarad!

Skit hopprep!!!! Tanken var att jag skulle göra 1000 st du`s idag på dagens pw. Men även detta hopprep gick sönder, jag blir tokig!
Dagens träning:
Pw 7,5 km + 511 st du`s, 50 st smala push up , 50 st vanliga push up, 50 st swings (12 kg)
I början av prommis hoppade jag 100 st du´s, gick 1 min, hoppade 100 st du`s osv. Tanken var att efter jag gjort 5 rundor med 1 minuters gång i mellan så skulle det bli 30 sek, 100 st du`s osv. Men när jag började på sjätte rundan så gick hopprepet sönder. Måste köp mig ett som håller för det här går ju inte.  Efter det så gjorde jag 10 st push up på varje parkbänk som jag gick förbi och sen så avslutade jag prommisen med att göra swings .
Rekordet idag på du`s blev 36 st i rad....
PUss och kram Jessica

Fredagen den 13:e!

Då är det fredag och det betyder att det bara är 3 DAGAR KVAR till inflytt! Det känns lite overkligt faktiskt, tänk det har redan gått 6 månader. När vi väl har flyttat in sen, så får gärna tiden gå väldigt långsamt.
Snart ska jag ut på en pw. Köpte ett nytt hopprep igår när jag var i farsta så idag ska det bli 1000 st du´s( om det inte går sönder igen).  Efter det så tror jag att jag ska BILEN till rusta och köpa vita målarbyxor. Det är ju ett måste när man ska måla sen. De vita byxorna och målarfärg på kinderna det är så jag ska se ut när jag målar om väggarna och allt som ska målas om i huset :)
Äntligen har vi fått tillbaka bilen. Mindre roligt var det att betala 9000 kr för att få den fin. Blir galen bara jag tänker på det ,att det inte ens är jag som har gjort skadorna utan de ngr andra idioter. Gaaaaah!  Vi har även märkt att Ac är sönder och det kommer nog kosta lika mkt att fixa. Måste sluta tänka vad jag hade kunnat lägga dessa pengar på istället!
Efter rusta så kanske jag åker till farsta igen för att köpa lite glas och en pajform som jag hittade igår på cervera.
Igår köpte jag mig ett par shorts  och lillsnorpan fick 2 par skor.
Shortsen från Gina tricot och skorna från Åhlens.
Puss och kram Jessica

Torsdagens pw med det lilla extra.

Idag blev det en pw på 7,5 km . I början av prommisen så gjorde jag 100 st utfall  och sen så stannade jag på en lekpark lite längre fram och gjorde först 10 st  vanliga pull ups och sen 30 st burpees/pull ups.
När jag gick med vagnen och gjorde utfallen så mötte jag 3 st riktiga haningemorsor. Vilka blickar jag fick hehehe. Log glatt tillbaka och hejade :)
Puss och kram Jessica


Brygghäng

Kl är tjugo över åtta på torsdag morgon och jag sitter på min filt vid bryggan med datorn i knät och dricker kaffe!!! Det här skulle man verkligen kunna vänja sig med, dags att vinna lite pengar så man kan gå ner i arbetstid:)
Igår så var vi på sångstund sen fika vi med gammelmormor och sen gick vi ner hit och solade hela eftermiddagen (lillstrumpan sov i vagnen, vältajmat som vanligt;) Hon sov i två och en halv timme så det blev bokläsning och vila för mig!

Det gick faktiskt ganska bra på handbollsträningen i tisdags, men har ont i hela kroppen nu speciellt hälsenan som fick sig en liten smäll, jaja det är väl bara att köra tills det smäller:)

Idag ska jag sitta här på förmiddagen och sen går jag nog upp och äter lunch sen ska jag försöka vila på eftermiddagen för det har varit en jobbig natt, hon har hostat en del. Hoppas bara hon inte får min hosta!


fika i solen!

Kram på er/ Linda


Dagens prommis med lite extra övningar.

Dagens träning:
Prommis 8 km med 3 olika övningar
*squat 100 st
*dips 100 st
*box jump 100 st
Squat delade jag upp 10 x 10. Gjorde dem vid varje lyktstolpe efter varann
Dips gjorde jag 10 st för varje parkbänk jag gick förbi, så var det 3 st parkbänkar bredvid varann så blev det 30 st
Box jump gjorde jag 100 st på en gråsugga
Man hittar sina träningsredskap om man vill :)
Novalie mår bättre idag, fortfarande lite feber 37,5 men mkt piggare .Hon bjöd på ett  "härligt " b-blöj maraton... Suck!
Imorgon hoppas jag att hon mår bättre så att jag kan åka och umgås med ngn :)

ticktack, ticktack, ticktack snart är jag Ingaröbo :)

Just nu sitter jag med två påsar på fötterna och hoppas att de kommer göra underverk med mina fötter. Det är ngt som heter baby foot . Man ska ha på dem i två timmar, sen om 1 vecka/2 veckor så kommer jag att börja ömsa skinn och efter 3 veckor så ska de vara lika lena  som babyfötter. Tänkte att det var dax att göra det här nu och inte sen när man kommer gå barfota oftare. Det återstår att se om det här hjälper :)
Idag har jag bara varit ute och gått. Novalie har inte spytt ngt idag( det har kommit andra vägen istället) men febern har suttit i. Hennes temp innan läggdax var 38 grader, så frisk det är hon inte men hon har varit mkt piggare idag än igår. Jag tänkte att hon skulle må bra av frisk luft och sen så ville jag inte sitta inne hela dagen när det är så fint väder ute. Träningssugen som jag var så tog jag med mig mitt hopprep, tanken var att stanna 10 ggr under prommisen och hoppa 100 st du`s varje gång. Blev bara 400 st hopp för min del för hopprepet gick sönder, så då fick jag hitta på ngt annat. Stannade och gjorde 10 st armhävningar på varje parkbänk som jag gick förbi. Blev bara 50 st armhävningar.  Lite extra träning på sin morgonprommis är inte fel :)
Nu är det verkligen inte långt kvar till inflytt och ju närmare vi kommer desto mera längtar jag.Tänker inredning för fullt nu, hjärnan går på högvarv. Rickard fick idag åka och köpa ett litet cafè set som vi ska ha på framsidan. Så nästa tisdag så kommer vi sitta där och dricka vårt morgonkaffe i solen. Han fick även åka och köpa två solstolar och ett litet bord som vi ska ha på baksidan. Grill köpte vi förra veckan så sommaren är räddad :)
Puss och kram Jessica
Sjuklingen...

Nu är det jobbigt att vara mammaledig, NOT!!

Vilka härliga dagar vi har nu, hela helgen har varit helt underbar, med grillning, fotbollsmatch, sånguppträdande mm.
 


Igår så var jag och Becca inne i gamla stan för jag var tvungen att uppsöka någon som kan laga porslin eftersom jag mitt klantarsel har haft sönder locket till svärmors soppterrin från Gustavsberg. Så sagt och gjort, jag och Becca tog oss in till Gamla stan där vi lämnade in spillrorna och gick därifrån tusen kr fattigare, det var ju verkligen vad jag behövde just nu! Jaja är man klumpig så är man och då får man stå sitt kast. Som Rasmus sa när jag var lite ledsen för att jag hade tappat locket, men mamma det kan hända alla och går det inte att laga så är det ju ändå bara en skål! Vilken klok son jag har! Sen åt vi lunch på Järntorget innan vi mötte upp Daniel och Camilla på Snaps där vi tog en kaffe och pratade skit hela eftermiddagen. 


Det är jobbigt nu!

Idag kom jag äntligen iväg till IKEA, jag visste dessutom att de skulle ha barnfotografering där så Becca fick ha på sig sin nya POP klänning (rödvitrutig) plus en blommig hätta som jag bara inte kunde låta bli att köpa igår i Gamla stan, hon är så fin min tjej!! Kan inte låta bli att tycka att hon är världens sötaste, men sen är jag ju lite partisk!
Efter fotograferingen så gick vi för att leta grejer till balkongen och jag köpte massa saker, så det var bara att åka hem och pimpa!! Jag blev verkligen helnöjd med resultatet, nu kan vi ju faktiskt använda balkongen på riktigt. Vi planerar att inviga den ikväll med lite ost och kex med lite vin förstås, tjohoooo jag älskar sommaren!!! Men först lite handbollsträning tror jag, får se om det passar!

Nypimpad balkong, nu fattas det bara lite blommor!!


stolt tjej som ställer sig upp själv!!

Kram på er/ Linda
 

Lillsnorpan är magsjuk :(

Vaknade igår natt av att Novalie inte mådde så bra. Hon har gått och blivit magsjuk, blivit smittad av lilla Theo. Igår så hade hon över 39 grader och kaskad spydde ngr ggr. Hon var jätte hängig och ville bara ligga och sussa på mitt bröst. När jag la henne bredvid mig igår i sängen så kröp hon upp på mitt bröst igen och somnade direkt ♥ Gillar inte att se henne så här, men idag är det  iallfall lite bättre. Febern har gått ner lite, 37,8 har hon nu ...
Så här såg våran dag ut igår ♥
En blöt handduk på huvudet var skönt att ha.
Här blir Novalie smittad ;)
Är man sjuk så får man sova i den stora sängen. Självklart ska man ta upp hela sängen så att föräldrarna får ligga längst ut på kanten :)
Puss och kram Jessica

Ett steg i rätt riktning :)

Nu har vi äntligen nya rutiner för nattningen :)
Så här gör vi :
19:00 Bad
19:30 GRÖT
19:45 Borsta tänderna
19:50 Sagoläsning
20.00 Nattning
Och det funkar hur bra som helst!
Jag skiter helt i vällingen nu. Vi gjorde ett sista tappert försök i torsdags men det var samma visa som innan. Hon sparkade ,skrek, nöps osv. Så vi gav upp och testade med gröt istället och det funkade jätte bra. Rickard fick ta nattningen i torsdags och i fredags och det gick jätte bra, inga konstigheter. Idag tog jag den och det funkade också jätte bra :) Hon har varit duktig på att somna själv i sängen innan ( oftast så somnade hon vid bröstet), men oftast då så har hon innan somnat in vid tutten och vaknat till igen men varit lite i "amningskoma" när man lagt ner henne. Idag så somnade hon inom två minuter efter jag lagt ner henne. Upprepade min lilla nattningsramsa  och sen gick jag ut, hon gnydde och grinade till lite. Jag ställde mig utanför dörren och upprepade nattningsramsan igen, och då somnade hon. Min duktiga lilla tös ♥
Hon vaknar dock fortfarande ngr ggr på nätterna och det är inte alltid så lätt att få henne att somna om utan att hon får snutta lite. Det har inte blivit så jätte bra sömn för min del med andra ord och igår märktes det verkligen på mig. Jag var jätte trött , ont i huvudet och hade inge tålamod. Rickard fick ta Snorpan när han kom hem så jag fick gå och lägga mig och sova ngr timmar. Sen fick han för första gången även ta natten, på tiden kanske :) Självklart vaknade jag när hon vaknade, men kunde somna om när jag visste att Rickard var där och försökte få henne att somna om. Rickard brukar annars sova som en stock, somnar på två sekunder och sover hela natten utan att bli störd. Jag fick rycka in vid halv fem och då fick hon tutte ,sen somnade hon om och sov till kvart i sju. Rickard har erbjudit sig att ta natten igen , tack älskling!
Snart kan även jag gå ut och ha kul och bara få vara "Jessica" för en kväll :)
Puss och kram Jessica
Har lärt henne pussas i luften :)

Torsdagens träningspass.

Idag blev det som vanligt en pw till klubben på 4,6 km
Dagens Wod:
Wod 1: Där var det meningen att man skulle göra  25 st utan ngn vila . Behövde man vila eller om man tappade bollen/ missade hoppa så var man tvungen att börja om från 1. Man fick självklart vila mellan wallball och du`s. Första rundan wallball orkade jag köra 25 st utan att vila men sen så sket det sig, så då tillät jag mig att vila när jag körde wallball. Annars så hade jag stått där fortfarande och försökt... Min tid tror jag blev 16.35
wod 2 : 7 varv
Avslutades med en pw på 4,6 km
/Jessica


Stannar nog hemma idag!

Idag har jag ruskigt ont i kroppen, det märks att man inte är 25 längre. Har varit ute och sprungit måndag och onsdag och var på ett handbollspass i tisdags, puuuhh! Måste köpa nya joggingskor, gjuta nya inlägg och köpa ett gymkort, får ont i hälsenorna och känner i bålen att jag är alldeles för svag! Men det får bli imorgon eller nåt!

Har sovit dåligt inatt igen eftersom hon skriker ungefär en gång i timmen i sömnen så då är det bara att maka sig upp och stoppa i nappen igen, lite värre när man även har ont i kroppen. Struntar man i att gå upp så vaknar hon till slut och då är det bara att ta upp henne och då sover alla ännu sämre.

Så idag blir det max en långpromenad och kanske lite lätt styrketräning här hemma på pilatesbollen, men vi får se. Just nu känns soffan väldigt lockande.


På den här bilden tyckte jag hon var så lik Peter men flera har sagt att hon liknar mig här.

Rasmus är något yngre på den här bilden.
Dem är lika men ändå inte, men jag tycker det är så roligt att båda är någon slags mix och att de vid olika tillfällen liknar varandra, mamma eller pappa.

Kram på er/ Linda

Tröttmössa!

Jag hade hoppats på att vara piggare idag, men vad fel jag hade! Novalie vaknade även i natt och ville inte somna om riktigt. Igår vaknade hon av att hon drömde mardrömmar, hon låg och grinade massor i sömnen och sen vaknade hon med ett jätte skrik som jag aldrig hört förr. Hon var verkligen helt förstörd min lilla tjej, jag undrar vad hon drömde?
I natt så vaknade hon och kunde inte somna om utan att få mat.... tillslut så gav jag upp, 1-0 till Novalie.
Blev som ni förstår ingen träning för min del igår. Men idag ska jag möta upp Jenny i sickla och gå till klubben och där köra ett litet pass. Mina händer är fortfarande förstörda så det kommer inte bli ngr pull-ups idag inte. Jag är sugen att köra ngt liknade
100 st burpees
100 st box jump
100 st du`s
100 st push up
100 st squat
Vi får se vad Hedlund säger och är sugen på att köra :)
Puss och kram Jessica

Tråkväder!

Igår vaknade jag på ett riktigt pisshumör, först och främst för att jag hade sovit mellan två barn och inte kunnat röra mig och sen för att jag tittade ut och det SNÖADE!!!
Så jag åkte på babysimmet på ett uruselt humör, det blev något bättre av att simma och sen luncha med Jessika och Jenny. När jag sen skulle åka hem så skulle jag bara titta lite i några affärer och gick in på Name it butiken och så visade det sig att de hade 50% på hela butiken, mitt humör blev genast bättre! Jag shoppade loss ordentligt till Becca och var jättenöjd med alla mina inköp när jag gick därifrån sen blev det en mycket bättre dag, tänk vad lite shopping kan göra!
Igår kväll tränade jag handboll och det kändes väl sådär, har ont i kroppen och måste köra styrketräning om min kropp ska orka träna lite handboll. Har inte gjort min hemmaträning på länge, dags att ta tag i det redan idag......

Idag är jag också trött, har sprungit fram och tillbaka för att stopp i nappen när hon har skrikit i sömnen, sen kom Rasmus också. Så nu sitter jag i soffan och ska ta tag i att försöka skapa nytt Itunes konto till paddan och min nya Iphone. Men först ska vi pallra oss iväg till kyrkan på en sångstund sen ska vi också till jobbet på ett möte kl två och sen ska jag hämta Rasmus och sen är det fotbollsträning. Kanske tar tag i det andra imorgon istället!



Kram på er/ Linda

Heldag i sickla.

Idag har vi varit på babysim , fikat i sickla köpcentrum , tränat i hammarbybacken och shoppat massa sommarkläder till Snorpan.
Byxor/Leggings från name it
Klänningar/tunikor och kjol med trikå från name it
Trikå/body ,pyjamas och strumpor från Name it
sailor klänning från  Lindex och resten från HM
Nu får det gärna bli lite varmare ute så att vi kan börja använda kläderna :)
I helgen så var vi uppbokade hela helgen. I fredags så grillade vi i sköndal och efter grillningen så gick vi upp till Linda och Peter. Jag och Rickard gick hem sist (kors i taket) och det enda jag kunde tänka på var att jag var en gaaaaaaffel kort ;)  Jag blev så sugen att dricka massa vin och t om att röka( USCH!!!!) , det nästan vattnades i munnen. Nu är det verkligen dax för mig att bara få vara Jessica för en kväll. När vi flyttat in i huset så ryker tutten för Novalie! En fajt jag inte ser fram emot :) Kommer nog bli gröt istället för henne, för välling går bara inte. Är inte så sugen att börja gå upp på natten och laga gröt. Hon brukar vilja äta minst en gång så det måste jag vänja bort.
I lördags så var bjudna hem till familjen Ekström. Blev en lugn tillställning fast jätte mysigt och trevligt! Ullis och jag hängde mest ute i köket ( hon förberedde middagen för söndagen) och killarna i vardagsrummet. Fick i mig en liten Ullisdos ♥♥♥
Vi fick låna Lindas bil i helgen, TACK SÅ JÄTTE MKT! Det hade annars blivit riktigt tufft att få med Rickard på allt om vi hade varit tvungna att åka kommunalt.
Beccis och Novalie ♥
Redo att åka och fira valborg
Mitt lilla busfrö ( det är väldigt roligt att ta av sig mössan när ens mamma vill att den ska sitta på)
Puss och kram Jessica

Idag blev det backträning i hammarbybacken!

Idag så trotsade jag och Jenny det tråkiga vädret och körde ett litet träningspass utomhus.
Dagens wod : Intervaller i backe
10 ggr
140 m brant backe upp och 140 m brant backe ner
Tid: 28 min

Resultatet av dagens träning är flera blodblåser i händerna!

Uppvärmning:pw 4,6 km Dagens
Dagens Wod:
3 st pull-ups
3 st truster
6 st pull-ups
6 st truster
9 st pull-ups
9 st truster
12 st pull- ups
12 st truster
15 st pull- ups
15 st truster
18 st pull- ups
18 st truster
21 st pull- ups
21 st truster
Tid 26 min
Kanske inte det bästa passet att börja med efter ett uppehåll på 2 veckor pga en jobbig förkylning. Men grymt roligt att vara igång igen, jag har verkligen saknat det! Jag mår dåligt av att inte få träna.
Avslutade med en till pw på 4,6 km

Snabb sammanfattning...

En snabb summering av helgen: Grillning-söderstadion-gäster-middag hos svärföräldrar-titta på elden-födelsedagsmiddag för syster.
Tycker om att man går på födelsedagsmiddag för syrran och kommer hem med en I-pad och en I-phone, me like!

Idag har jag varit med Johanna och Ivar i Globen och sen hade Rasmus utvecklingssamtal och han sköter sig strålande!

Nu ska jag ut på en joggingtur medan Rasmus tränar och jag fasar verkligen för den för det var ca två veckor sen sist eftersom jag har varit förkyld och jag har nog gått upp ca tre kilo bara den här helgen med allt godis som vi har ätit hela dagarna! Bläää känner verkligen på en gång hur sockersuget biter sig tag i en!!

Nää om man skulle pallra sig iväg då.....

Kram på er/ Linda

RSS 2.0