Träning måndag 28 mars

Uppvärmning: 25 st du`s, 6 st power clean, 3 st wall climbs x 3 varv
Wod: 5 varv på tid
10 st Deadlift ( 40 kg)
10 st kb step up (8 kg kb i varje hand)
5/5 Kb snatches ( ( 8 kg)
Tid: 10:21
+ tabata planka

Helgen i sin helhet och idag...

I fredags var det egentligen meningen att vi skulle hem till familjen Ekström på middag. Men Fredrik blev magsjuk så det fick bli en kväll här hemma istället.  Det blev väldigt mysigt det också. Vi gjorde hemmagjord pizza och jag fick titta på let´s dance :) Äntligen åkte den där Alexandra ut, jag klarade knappt av att titta på henne.
Lördagen startades med en löprunda sen efter det så åkte vi ut till nacka och hämtade nya vagnen vi beställt. Så nu ska vi sälja den gamla vagnen( våran 6 månaders gamla vagn ;) )
Efter det så släppte Rickard av mig vid sköndalshallen. Där mötte jag upp Karin och Linda, gt/söder hade match. Ingen höjdar match men det var roligt att se tjejerna spela. Lördagskvällen spenderades med en stor godisskål i soffan och melodifestivalen. Innan melodifestivalen började så gick det en film på femman som vi tittade på. Den handlade om ngr hundar som blev kvarlämnade på Alaska i typ 175 dagar. Vet inte vad det var med mig men jag satt verkligen och hulkgrinade till den, fick byta kanal flera gånger bara för att jag inte klarade av att titta. Jag har blivit ännu mer blödig nu när jag blivit mamma.
Söndagen bjöd på en mysig fika med Karin och Hasse inne på söder och sen brunch med min bröder och deras flickvänner och min man såklart.
Helgen har med andra ord varit kanon!
Idag blev det att vi tränade lite senare än vad vi brukar göra, så det blev en lugn morgon och fm här hemma. Jag hann tvätta lite och ta det lite lugnt innan det var dax att åka iväg. Mannen dök t.om upp och åt lunch här hemma. Blev en väldigt skön måndag :) Imorgon blir det träning och sen ska vi till barnläkaren och kolla upp Novalies nacke. Det har blivit mkt bättre så jag tror inte det är ngn fara, men det skadar inte att kolla upp det.
Sussar sött i sin nya vagn
Storebror med sin lilla son
Det ska börjas i tid, Theo läser lite :)
Puss och kram Jessica

Dagen och helgen som varit.

Helgen började i fredags med att Karin kom på besök. Men först fick jag leka lite lyxhustru genom att få ansiktsbehandling medan mormor passade Becca, med åldern kommer fåfängan just nu har jag en massa saker jag vill göra med både ansikte och kropp, jag som aldrig skulle ändra på något förut. Saker som jag skulle vilja göra:
1. tre nya tattueringar
2. ta bort påsar under ögonen
3. tattuera ögonbryn
4. ta bort åderbråck
5. bygga på naglarna
6. bleka tänderna
7. hårförlängning
Shit vad snygg jag skulle bli om jag gjorde allt det där;)

Jaja efter ansiktsbehandlingen fick jag åka hem och städa inför finbesöket från Linköping så då var det slut på lyxlivet. Sen kom iallafall Karin och sen kom även Jennie, Patrick, Sanna och Kristoffer över och vi åt Tacos, just det Rasmus hade en sovkompis från klassen här så han var väldigt förväntansfull och hoppade upp ur sängen kl sex på morgonen. Senare på kvällen kom även Felicia och Jenny så det blev riktigt fredagsmys.

Karin bebistränar....<3

På lördagen var det full fart igen, Peter gick över till Robin och Carro kl nio för att hjälpa till med flytten och då kom Dogge över hit. Sen körde vi hem Tobbe och Dogge följde med mig, Becca och Rasmus på hockeyskolan sen körde vi Rasmus till farmor och farfar för dem skulle gå på Djurgården hockey, sen ner till Sköndalshallen för att se GT, sen till Robin och Carro och hjälpa till med flytten och till sist hem med barnen och titta på melodifestivalen i sängen eftersom vi skulle upp kl sex dagen efter för Rasmus skulle ha fotbollsturnering.

Becca hänger en grabbarna!!

Söndagen var vi på turneringen som gick bra, det förlorade en och vann tre. Sen var jag med Jenny, pappa och Patrick på hovet och kollade på Bajen hockey i div 3, jättespännande! De vann med 12-4!!!


Bajen hockey div 3!!!

jag och syster roade oss på hovet eftersom matchen var så grymt spännande!! <3<3<3


Så undrar jag varför jag är trött idag????

Idag har jag iallafall varit på banken, fikat med Hille och träffat Johanna en stund och nu ska jag ut och springa.

Det är jobbigt att vara mammaledig,

puss på er/ Linda

Lördagens motion

30 min löprunda + plankan 1 min x 3 ggr

Fredagens träning .

09.30 : 80 minuter promenad 14:30 : uppvärmning: 5 Push up, 5 squats, 20 st double unders x 3 varv Wod: 500 m rodd 21 st burpees 400 m run 500 m rodd 15 st burpees 400 m run 500 m rodd 9 st burpees 400 m run TID: 18:18 min Kram Jessica

Varför inte Gunnar??

Storebror och Jenny skickade in att deras lilla son ska heta Theo Gunnar Lindquist. Vad händer... Jo de får tillbaka att han inte får heta Gunnar i mellannamn bara för att hans mamma heter Hedlund i efternamn!!!! What?????? Förstår ingeting! Folk får döpa sitt barn till Hulken osv men Theo ska inte få Gunnar i mellannamn, det måste vara ett skämt. Vad är det för tattare som bestämt det?
Lillchippen som har fått farfar Gunnars ljusblåa ögon ( syns dock ej på denna bild). Så klart han ska heta Gunnar i mellannamn!

Lattemorsorna fikade i farsta idag <3

Idag har jag haft en jätte skön dag, man skulle kunna tro att det var fredag. Vaknade upp av att lillsnopran låg och jollrade bredvid mig, eller så var det smällen i ansiktet som jag vaknade av . Vi gick upp , åt lite frukost, jag passade på och tvättade lite kläder och sen gick jag ut på en lång prommis( 80 min). Efter den sköna starten på morgonen så gjorde jag i ordning mig och åkte till farsta centrum och träffade Linda.  Det var verkligen en evighet sedan ( konstigt nog) vi sågs , så det var jätte roligt att träffa henne och  lilla Beccis. Beccis var i sitt esse och var igång hela tiden, Novalie satt bara och tittade på henne , lite i chock tror jag :) Novalie är oftast lite reserverad i början men efter ett litet tag så brukar även hon också komma igång. men inte som Beccis, hihihi.
Nu sitter jag i soffan och är proppmätt efter all tacos jag tryckt i mig... Att man aldrig lär sig :(
Imorgon blir det träning lite senare än vanligt och sen efter det ska vi hem till familjen Ekström på middag.
Nu ska jag umgås och mysa med mannen i soffan, vi har ff :)
Puss puss

Önskelista!

När man är mammaledig så har man mycket tid att gå omkring i affärer och då hittar man också mycket som man vill ha men som man inte har råd med. Därför kom jag på den briljanta idén idag att ta kort på det jag vill ha och önska mig det eftersom det är ju någon som fyller trimtant i år!!!

Så till och börja med så finns det här på min önskelista:


Väska från Åhléns, "Wera"


stövlar på Nilsson, de med dragkedja där bak. Storlek 38


Tröja på Indiska, storlek M, framsidan...............


...och baksidan.

Kram på er/ Linda

Jag och hemmaträning går inte ihop!

Var hos sjukgymnasten igår och fick nya övningar, jag var starkare än förra gången så nu kunde vi bygga på lite mer. Sanningen är den att jag fuskat lite de senaste veckorna. Jag har verkligen svårt att motivera mig när jag ska träna hemma, det finns så mycket annat att göra, det är ungefär som att plugga hemma det går inte heller. Som nu, jag har gjort två varv och jag har ett kvar, då har jag passat på att sätta på diskmaskinen, surfat lite och nu skriver jag ett blogginlägg. Jaja det är iallafall bra att ha någon att gå till som ska kolla om man har gjort det man ska för man blir sporrad att fortsätta så nu tar jag nya tag, igen;)

Ikväll ska jag iallafall få träna handboll så det ska bli kul, Peter har hockey igen men mamma ska komma hit och passa barnen.

Idag sak jag äntligen få träffa Jessica och Novalie igen, har saknat dem jättemycket. Nä nu måste jag väl fortsätta med träningen.

Kram på er/ Linda


Buddha;-)

en liten sammanfattning...

Nu var det ett tag sedan jag skrev ngt. Jag har verkligen inte haft ngn lust eller ork så jag har struntat helt i det. Idag känns allt som det ska igen, så här kommer ett litet inlägg.
Vi brukar ju nästan alltid veckohandla på söndagar. Nu gjorde vi inte det i söndags så då blev lite kaos i mitt huvud. Efter en helg med massa onyttigheter så brukar jag  behöva ha en bra grund att falla tillbaka till när måndagen kommer . Nu när vi inte storhandlade så hade jag inte det och kom in i liten svacka... Men nu är jag tillbaka igen.
Helgen som var hade vi INGET PLANERAT. Det finns inge bättre än att veta att vi kan ta helgen som den kommer. Både jag och Rickard är likadana, Rickard är nog snäppet värre än mig. Vi känner inte att vi måste boka upp oss och umgås massor hela tiden. Vi trivs rätt så bra med att bara vara ibland :) Gillar mer när det blir lite spontant. Att hitta på massa saker på dagarna har jag inge problem med, men att inte vara hemma på kvällarna är jag inte så mkt för längre, inte nu när man måste ha med sig Novalie. Tycker inte om väcka henne när hon väl har somnat och sätta ner henne i bilstolen osv. Ok ngn kväll på helgen men i veckorna så kör vi på våra kvällsrutiner. Vet att det är många som säger att bara för att man har skaffat barn så ska inte ens liv förändrats. Men för mig så har det det.Det var vi som bestämde oss för att skaffa barn, så jag var helt förberedd på att livet skulle se ut på ett helt annat sätt än förr.. Novalie har sina rutiner och jag tycker det är bra att hon har det. Jag är för rutiner.... nog om det.
I fredags så åkte jag in till stan och lunchade med ullis, jätte trevligt. Får hoppas att hon har tid att luncha fler ggr med oss.. Efter det skulle jag ha träffat Annika men hennes lilla tjej hade fått feber, så istället gick jag från odenplan till slussen och tränade med Jenny :) Fredagskvällen spenderades i soffan ihop med älsklingen.
I lördags var vi bara hemma, var en snabb sväng på länna möbler och bauhaus. I söndags blev det att vi mötte upp Jenny, storebror och Nelis i kista och gick på äntligen hemma mässan. Den var tyvärr kass!!!  Slutade med att vi gick och åt i stället och sen gick jag och Rickard och shoppade lite kläder till tjejen som blev 6 månader.
Blev en kofta,ett par jeans och 3 st tröjor från Next.  Jag hittade även en tröja till mig som jag har letat jätte mkt efter :)
Köpte 6 st koppar på mässan...
I måndags var vi på 6 månaders kontroll på bvc. Hon väger nu 9570 och är 72 lång. Jag trodde inte hon skulle gått upp så  mkt i vikt, men det hade hon :) Hon ligger fortfarande 2 snäpp över den vanliga kurvan, så det är som det ska. Allt såg jätte bra ut förutom att hon kan vara lite stel i nacken. Hon har en förmåga att luta huvudet lite på sned. Ska till barnläkaren och kolla det på tisdagen.
MOHAHAHAHAHAHA!
Puss och kram Jessica

Träning måndag-onsdag (21-23 feb)

Måndag 21 feb
50 st squats
500 m run
40 st squats
400 run
30 st squats
300 run
20 st squats
200 m run
10 st squats
100 m run
+
prommis till sickla , 45 min
Tisdag 22 Feb

Uppvärmning: rodd 500 meter
TID: 8 min
Avslutade med 2 st tabata, plankan och double unders
+
prommis till sickla, 45 min
Onsdag 23 feb

Wiiiihooo vi gick upp en vikt  i kettle bells idag ;)
Har träningsvärk i rumpan :)

Uttråkad!

Hur kan man gå från total tillfredställelse till uttråkad och rastlös på en och samma dag. Har haft en helmysig dag med möte på förbundet och sen fika med en fd arbetskompis som också är mammaledig, strosat lite på söder och sen åkt hem. Problemet är att jag behöver röra på mig och jag kan inte idag för att jag är låst här hemma, trodde jag skulle kunna träna handboll idag men hade glömt bort att jag är hockeyänka nu för tiden. Så nu sitter jag här i soffan och tycker synd om mig själv som måste vara hemma och vara rastlös!

Får se om jag orkar göra lite styrkeövningar här hemma, men det är såååååå tråkigt, måste bestämma mig hur jag ska göra med gymkort snart.

Hörs imorgon kram på er/ Linda


Några som inte är uttråkade av att sitta i soffan......

Måndag

Idag är den enda dagen den här veckan när jag inte har något inplanerat så vi började dagen med att ta det lugnt och äta en ordentlig frukost, sen när Becca somnat om så passade jag på att sortera tvätt, bädda och plocka lite. När hon sen vaknade så åt vi lunch sen åkte vi en sväng till Farsta med mormor och åt lunch. Sen gick vi runt och tittade lite, köpte lite vårkläder till Becca. Börjar känna lite längtan till våren, men orkar verkligen inte gnälla tycker fortfarande att det är helt ok, Hellre vitt och kallt än blött och grått, men snart kommer våren!

Imorgon ska jag till förbundet på lunchmöte så då tänkte jag passa på att gå lite på söder och fika där, på onsdag ska jag till sjukgymnasten vid kungens kurva så då tänkte jag passa på att gå lite på IKEA, på torsdag tror jag att jag och Jessica ska försöka ses, på fredag ska jag få ansiktsbehandling när mormor passa Becca och på lördag kommer Karin, undrar hur jag ska överleva den här jobbiga veckan ;-)

Såg på Big brother igår och tänkte på hur nära det var att Linkan klev in där för några år sedan, tänk vad annorlunda ditt liv sett ut om du gjort det. Vilken tur att det inte blev så och vad som känns som ganska små beslut hur de kan påverka våra liv. Om Jennie hade valt att spela kvar i Polisen för åtta år sedan, vilket var väldigt nära att hon valde, så hade hon inte flyttat till Sköndal och vi hade inte varit så nära som vi är nu. Om Jenny inte hade surfat runt på olika föreningars hemsidor för att leta nyförvärv, för nio år sedan, och råkat hitta att en linjespelare som heter Karin skulle åka till Stockholm och plugga så hade vi inte känt Karin. Tänk vad våra liv hade varit annorlunda utan varandra!!

Kram Linda




Dagens outfit: blommig blus med våriga snickarbyxor från HM.

Funderar.....

Ligger här i soffan med Let's dance på i bakgrunden och funderar. Idag var jag på jobbet och vi pratade lite om framtiden och jag berättade att jag funderade på att söka specialpedagog utbildningen som är på ett och ett halvt år, men att jag egentligen vill komma tillbaka till jobbet i höst eftersom jag trivs där och jag tycker att det är dags för mig att tjäna lite pengar igen. Men det får mig att fundera, vad är det som får mig att alltid sträva efter mer, varför är jag aldrig nöjd. Jag har fyra och ett halvt års högskolestudier bakom mig och skulle kunna var nöjd. Men nej jag vill ha mer, jag vet att jag kommer att bli specialpedagog i framtiden det är precis rätt för mig så egentligen borde jag passa på att göra det nu när hon är liten och jag ändå är van med att inte få så mycket pengar i månaden, men jag är snart 35 år när ska man egentligen få tjäna lite???

Är så trött på att plugga och inte ha några pengar över men vet också att jag måste göra det snart eftersom det ingår i min livsplan, där allting verkar handla om att hela tiden sträva uppåt.

Borde kanske koppla av och luta mig tillbaka och låta livet ha sin gång istället.....

Morgonstund...

Fredag morgon och klockan är 06.30, väldigt tidigt tycker jag, men tydligen inte Becca! Kl 6.00 skulle hon upp idag, jag försökte verkligen få henne att somna om men hon spottade ut nappen och sa dadadada samtidigt som hon gör en halv situps i försöka att komma upp och sitta. Jaja jag ska väl inte gnälla hon somnade kl. sju igår och sov hela natten utan att vakna en enda gången så det är inte konstigt att hon är pigg kl sex.

Igår tränade jag handboll och det var såååå roligt, jag kunde vara med mycket mer än vad jag kunnat förut men det betydde ju också att det blev dubbelt så jobbigt. Matchen blev en riktig intervall-körare men det är ju det som är det roliga att få träna kondition samtidigt som man jagar en boll man glömmer liksom bort att det är så jobbigt då. Igår var det jag, Jennie och Inke som var oldisarna plus Tessan, Li och Elin men dem kör ju redan innan. Jennie hade med sig Sanna så det kändes som förr i tiden, Kristoffer var ju lika gammal som Jennie det året Jennie kom till oss och Rasmus var fem månader, det är alltså sju och ett halv år sen, helt sjukt vad tiden går fort. men igår kändes allt som vanligt igen med Jenny och Totte på läktaren. Nästa vecka ska jag nog träna både tisdag och torsdag om det funkar här hemma, tjohoo!

Idag ska jag till jobbet och hälsa på, sen kanske jag kommer att umgås lite med Jennie som är hemma eftersom Sanna har varit sjuk i veckan, vi får se vad dagen bjuder på!

Nu ska jag väcka resten av familjen, sen ska jag göra frukost och fixa allt åt Rasmus, sen när dem har gått så tror jag att jag ska krypa ner i sängen en stund igen och mysa lite med min bebis:)

Kram på er/ Linda


På fritids när vi väntar på Rasmus.

                    
Mys i soffan.

Jag har fredag hela veckan lång....

Som jag trodde så har jag haft en jätte mysig dag idag. Inte mkt som kan bli fel när jag får umgås med min mamma och min svägerska. Vi började dagen med ett träningspass. Eftersom mammsen var med så kunde jag och Jenny köra passet samtidigt, roligt! Efter det så gick vi och åt en god lunch på söder.
Jag tog faktiskt bussen in till slussen idag, det tog mig 1 timme och 15 min... Fick byta buss i Älta till slussen. Det var verkligen inge kul alls, så jag köpte mig ett busskort när jag skulle åka hem och satte mig på pendeln.  Jag orkar inte hålla på och byta buss osv. Det är ju inte ens säkert att man kommer på bussen , för är det fler vagnar på den buss man tänkt ta, då får man snällt vänta på nästa buss.
Jag tycker lite synd om min mamma som har brutit armen och får gå med gips. Man ser att hon har ont( hon säger t.om att hon har ont) , och så kan man inte göra så mkt åt det. Jag vill juh att hon ska ringa till sjukhuset och säga att det fortfarande gör ont, men hon är så förbaskat envis. Jag hade nog inte heller ringt men när man ser ngn annan ha ont så blir det annan sak. Rickard till mig - man vet ju vem du har fått din envishet ifrån!
Detta är typiskt mig.... Jag och Rickard var på spa en gång, vi båda fick en hot stone massage. Innan hon lägger på stenarna på mig ,så säger hon  - du får säga till om ngn sten känns för varm... En sten började brännas lite, men jag visste inte om det var jag som var lite klen så jag sa inget. Kan ju meddela att jag tänkte på det heeeela massagen, för den brändes rätt så mkt.När massagen var klar och vi kommit till hotell rummet så bad jag Rickard kolla på min rygg. Jag hade en jätte stor vatten fylld blåsa. Tror jag fortfarande har kvar ett ärr från det :) Så kan det gå ....
Eller som när mina värkar började. - Det är nog inga riktiga värkar, nog bara jag som är klen ( stod och hängde på bordet, jag kunde inte sitta eller ligga när en värk började ) Efter ett litet tag gick vattnet och då ringde jag in till bb, de frågade hur tätt det var mellan värkarna . Jag visste inte exakt, trodde nog det var 3-4 mellan värkarna,men hade inte haft ork att klocka på slutet( jag var själv hemma). Men eftersom jag inte visste exakt så drog jag till med 8-10 min för att inte vara jobbig. (dööööhhh) När jag sen  satte mig i bilen( för de sa att jag fick komma in på kontroll) och klockade värkarna igen, så var det 2 min mellan dem :p och jag var tydligen öppen 5 cm... Jag blev inlagd inte hemskickad :)

Nej nu ska jag nog ta en dusch och sen hoppa i sängs så jag är pigg imorgon. Jag kanske är konstig men ibland (ofta) när jag går och lägger mig så kan jag nästan önska att Novalie vaknar och vill ha mat. Finns nämligen inge bättre än att sova eller vakna upp med henne bredvid sig. Hon har haft en liten period när hon har vaknat på nätterna och vill ha mat ( tror det är tänderna som spökat). Då har hon fått lite mat och sen somnat om igen, ibland har hon då fått sova kvar i sängen, just för att det är så förbaskat mysigt. Det är ju så gosigt och mysigt, näsa mot näsa och bara massa kärleksgos♥ Oftast när hon vaknar mitt på natten så brukar jag lägga ner henne i hennes säng( inte alltid ) men vaknar hon vid 05.00-06.00 då får hon ligga kvar hos mig.
Puss och kram Jessica

Torsdagens träning: On the minute for 20 min

Uppvärmning:
Tabata rodd
Tabata run
Wod: On the minute for 20 min
3 st squat cleans (20 kg)
5 st latheral burpees

Grubblar .... Stora problem ;)

Ligger och grubblar om man ska köpa busskort eller inte imorgon. Det är så jobbigt att ta bilen in till stan jämt och ständigt, hitta parkering osv. Skulle vilja att det fanns ett veckodagars kort som man skulle kunna köpa. Det bästa vore juh om man skulle få åka gratis på pendeltåget också ,som man får göra på bussen när man har barnvagn. Kan inte bestämma mig, Jag kommer ta pendel in imorgon och på fredag. Sen tränar vi juh på klubben ( i Slussen )nästan varje dag. Frågan är hur mkt jag kommer använda kortet, 4 av 7 dagar ? Får nog köpa mig ett :( Varför går det ingen direkt buss till stan från handen för :( Har även fått min byxor från Nelly. Tyvärr så är nog stl s förstora, gaaah! Man kanske kan fixa till dem i midjan lite, eller så får min rumpa ta och växa lite:) Får ta med dem imorgon så får Jenny kika på det. Stora problem jag har att grubbla på ikväll :p Kram Jessica

Det är stressigt att vara mammaledig ;)

Idag har det varit en väldigt skön dag :)
Började dagen med lite hemmaträning, sen efter det så åkte jag till farsta och fikade med Sniffi och Mia. Var jätte länge sedan jag träffade dem så det var jätte roligt att ses. Speciellt roligt var det att se Sniffis lilla tjej Ella. Hon föddes exakt 1 månad efter Novalie, alltså den 20 sep. En liten mini chubby ♥ Så söt så!
Imorgon så ska jag in till klubben(Nexus Fightcenter) och träna med Jenny. Mamma kommer också komma dit :)
Hon får mysa med barnen och vi får träna,perfekt! Efter passet så ska vi gå och äta lite lunch och umgås lite, så det kommer bli en kanon dag imorgon också. Fredag likaså! Lunch med Ullis vid 11.30 och sen fika med Annika efter det ( och om Hasse får en lucka i hans fullspäckade schema, så kanske vi har turen att även han kommer och fikar med oss ). Det är jobbigt att vara mammaledig ;) Hoppas även jag kan  få in ett träningspass med Jenny på fredag också.
Idag fick Novalie rida lite gunghästen, väldigt poppis. Hon blev inte glad när vi lyft bort henne därifrån.
Tjejen med massa tänder....
Och fler tänder är på gång.... Att amma denna tjej är som att hoppa ner i en hajbur utan galler ;)

Puss och kram JEssIcA

Träning hemma i hallen idag...

Idag blev det ingen träning på klubben så det fick bli ett lätt träningspass här hemma istället.
Dagens wod:

21 st armhävningar
21 st squat
21 st burpees
1 min planka
15 st armhävningar
15 st squat
15 st burpees
1 min planka
9 st armhävningar
9 st squat
9 st burpees
1 min planka
Tid: 12.35 min ( gjorde riktiga armhävningar idag, alltså inte på knäa)
Novalie skrattade jätte mkt varje gång jag gjorde en burpees, så rolig ser jag ut när jag tränar.... ;)
Kunde inte göra annat än att le igenom träningspasset.
Imorgon blir det träning på klubben igen :)

Alla hjärtans dag present

Årets alla ♥ dag present från min man var det klass på :)

Trött och irriterad

Det har varit två lugna dagar här hemma, igår var vi trötta för Becca är förkyld och skriker en del på natten, så då blev det bara en promenad till Hökarängen i kylan, där träffade jag mormor och så tog vi bussen hem och åt lunch hemma hos henne. Sen träffade jag Emelie och vi fikade i Huddinge innan vi skulle på ett möte.

Idag så har jag känt mig trött och rätt låg, orkar inte göra någonting och är mest irriterad bara. Det är den tiden på månaden och det är första gången det är den tiden sen Rebecca blev till! Blää!! Det blev att åka buss till Farsta och gå och strökolla lite, skittråkigt eftersom jag inte har några pengar just nu, sen gick jag hem därifrån och hämtade Rasmus på vägen hem.

Jag och Peter har ätit enligt GI-metoden hela förra veckan och ska försöka fortsätta med det, vi har bestämt att vi har ett frikort i veckan så man inte tröttnar på det. Vi utnyttjade det båda två på restaurangen i söndags jag tog en pizza och Peter en plankstek med potatismos, det positiva var att jag inte orkade äta upp hela pizzan och det har nog aldrig hänt. Det roliga var att Peter blev typ hög på potatismoset och var jätterastlös hela kvällen. Måste bara komma igång med träningen igen, förra veckan var jag sjuk och den här veckan har jag inget kort längre på friskis. Ska försöka ta nya tag nästa vecka.

Det märks att Rebecca har kommit in i en ny fas, där hon reagerar på främlingar. Hon vill inte prata med sådana hon inte känner igen och kan bli riktigt förstörd om fel människa pratar med henne. Men jag läste någonstans att det är vid den här tiden de börjar att komma på att de är egna männískor och inte sitter ihop med mamma. Man ser också att hon vill börja röra på sig, hon kommer antagligen inte att åla eftersom hon hatar att ligga på magen antagligen kommer hon börja hoppa fram på rumpan när hon kommer på det.

Ha det bra, kram Linda

Hon fick pannkakor häromdagen och det var en riktig hit!


Haha satte upp en tofs häromdagen, det ska börjas i tid! Är livrädd för att hon inte kommer låta mig hålla på med hennes hår, så det gäller att vänja henne tidigt, här ska flätas:-)

På benen igen :)

Idag är jag uppe på benen igen , wiihooo! Blev sängliggandes igår ,  min kropp klarade inte av att hantera allt socker som den fick i sig i helgen .  Jag har struntat i mitt socker förbud, inge roligt när man inte gör ngn "tävling" av det och sen så kan jag behöva få i mig lite onyttigheter ibland. Jag vill faktiskt inte gå ner mera i vikt nu, kommer  bara se sjuk ut om jag gör det. Är ingen tjej som ska vara smalsmal, tycker det är snyggare när det finns lite att ta i.  Det här trodde jag aldrig att jag skulle säga men så är faktiskt läget just nu. Bara för det så betyder inte det att jag ska äta godis varje dag, en gång i veckan ska jag hålla mig till. Nu ska det börjas bygga muskler !

Allt som jag skulle göra i fredags ställdes in pga av ovädret som kom. Jag hoppas att det var sista gången , för nu vill jag ha vååååår!
I lördags så åkte vi och hälsade på min farmor efter träningen. Jätte mysigt att träffa henne, det var så länge sen och hon blev så glad. Efter det åkte vi hem till familjen Ekström och hade en jätte mysigt kväll. Alltid lika mysigt att åka dit. Är så impad av Ullis, hon är så grymt duktig med träningen och rökningen. Så roligt att se henne så lycklig!! ME LOVE ♥
I söndags så hade vi besök av Rickards storebror Max och Mikaela. Nu är det inte långt kvar till deras lilla skit tittar ut ( april) så de var här och hämtade korgen. Vi hade en trevlig helg med andra ord...
Imorgon så ska jag till farsta och träffa Sniffi och Ella. Det var verkligen jätte länge sedan vi sågs så det ska bli kul att se lilla Ella.
Nu kan man sitta upp ...
Idag kom mannen/pappa hem lite tidigare .... ♥
Idag fick Novalie sin doppresent av stormorbror och stormoster ♥ ♥ ♥
Kommer bli SÅÅÅÅÅÅÅ FIN i hennes flickrum sen :)

Tisdagens träning 15/2

Idag blev dagens träningspass lite stressigt. Jenny blev nästan 1 timme sen pga av lite strul med bussarna :)
Min parkeringstid gick ut halv ett , så jag/vi hade en halvtimme på oss... Blev inte så mkt uppvärmning för min del.
Uppvärmning: 2,5 min rodd
Dagens Wod: Deadlift 40 kg

Tack för allt Forsberg!

Såg Forsbergs tal på TV i morse och fick torka en och en annan tår, hatar att folk alltid är så snabba att dömma. "Han är så patetisk", "Varför kan han inte inse att det är slut?"
Varför måste alla bry sig, om en av världens bästa ishockeyspelare inte vill sluta och är frustrerad över att det är kroppen som säger att det är slut, inte huvudet, så förstår jag verkligen. Han valde inte själv att sluta, kroppen sa ifrån, i flera år har han försökt rehabilitera sig för att få göra det han älskar, det han lever för och så går det inte!
Som elitidrottare lever man och andas sin idrott och helt plötsligt så ska man inte göra det längre, klart att det blir tomt!
Jag vet att det finns ni som utan problem klarar av att säga, nu har jag spelat min sista match! Jag vet också att det finns ni som gärna sitter på läktaren och säger saker som, spelar hon fortfarande, vad patetiskt! Vi är så insnöade på ålder och speciellt när vi pratar om tjejer, varför inte låta tjejer/idrottare hålla på så länge dem vill. Så länge de tycker att det är värt det och så länge dem tycker det är ROLIGT!

Jag förstår verkligen Foppas frustration, jag vet att det inte går att jämföra eftersom det faktiskt är hans sätt att livnära sig, hans yrke som han inte längre kan utöva. Men jag skulle väldigt gärna kunna träna lite handboll, men kroppen säger ifrån, jag klarar inte det. Den frustrationen är jobbigare än om jag själv hade valt att inte spela något mer. Jag älskar att gå ner till hallen, lämna familjen hemma ett par timmar för att göra det jag tycker är roligt. På planen är jag inte mamma, lärare eller sambo. Där är jag en i laget, en handbollspelare, då tänker jag bara på handboll.
Jag är inte längre beredd att offra allt för handbollen, jag tycker att det är skönt att inte längre vara uppbokad på helgerna, men då är det som sagt var inte mitt yrke. Tänk om någon sa till mig att du kan inte undervisa längre nu måste du göra något annat som du får livnära dig på!
Dessutom så är jag stolt över att säga jag älskar handboll och jag saknar det! Det är en del av ens personlighet, Hej jag heter Linda och jag spelar handboll. Nu är jag nöjd med om jag bara kan göra det ibland men jag vill att det ska vara mitt val och inte min kropp eller någon bättre vetare på läktaren som tycker att det är dags att sluta.

Livet har fått lite andra prioteringar men jag är fortfarande samma människa det är en ny ordning bara. Så när folk frågar om jag spelar handboll fortfarande så brukar jag säga ja, fast inte just nu! Men när jag går och lägger mig och drömmer så gör jag det fortfarande.............

Tack för allt Foppa och hoppas du finner en ny mening med livet!

                                               

Träning lördag och söndag 12/13 feb

Förra veckan blev inte som vi hade tänkt oss pga av vädret, men vi fick ändå till ett pass i lördags.
Men jag tror det var rätt så skönt för min kropp . Jag har haft så sjukt ont i kroppen efter måndagens och tisdagens pass. Först i  lördags så började det släppa :)
LÖRDAG
Varv 1   Varv 2  varv 3
Run        Run     Run
22 st     23 st     23 st
13 st     11 st     10 st
11 st     10 st     10 st
8  st      8   st     7  st
SÖNDAG
löprunda 8 km , 50 min

Nyttigare Kladdkaka

100 gram mörk choklad (70 procent)
125 gram smör
0,5 dl flytande honung
0,5 dl kaffe
2 ägg
1 tsk salt
2 dl valnötter
175 grader
Börja med att smälta smöret och chokladen i ett vattenbad. Ha sedan i honungen och kaffet i choklad blandningen.
Blanda ägg och salt och vispa fluffigt. Vänd sedan försiktigt ner choklad blandningen . Krossa valnötterna och smörj en springform. Strö ut valnötskrossen och häll sedan på chokladsmeten.
Grädda ca 30-35 min

Dinkelpizza

*
*4-6 pers
Dinkeldeg:
25 g jäst
2 1/2 dl ljummet vatten (37 grader)
2 msk olivolja
1/2 tsk salt
6-7 dl dinkelmjöl
Tomatsås
1 burk krossade tomater
2 msk tomatpurè
vitpeppar, svartpeppar
1 tsk oregano
1 tsk salt
1 pressad vitlök
Någon droppe tabasco
Valfritt pålägg
Jag hade på champinjoner, oliver, parma, mozzarella, ruccola,
Fördela jästen i en bunke, häll i vattnet och rör ut jästen. Tillsätt olja och salt och större mängden av dinkelmjölet. Arbeta degen så att den släpper från bunkens väggar. Täck över bunken och låt jäsa i minst 1 timme,
Sen när det börjar närma sig så sätter du ugnen på 225 grader, gärna undervärme. Sätt in långpannan som du ska baka pizzan i .
Ta upp degen på bakbord, knåda ihop och kavla ut degen så att den passar långpannan. Smörj långpannan. Lägg i degen i långpannan och bred på och fördela ut tomatsåsen i botten och sedan det du vill ha på pizzan.
Baka i cirka 15 min

Gunghästen är så gott som klar :)

Nu har jag målat klart hästen, tror jag . Jag vet inte om jag ska måla dit ögon och man. Jag får grubbla på det....
Vad tycks?
FÖRE
EFTER
Puss och kram Jessica

Byxorna är mina :)

Hittade dessa byxor för ett tag sedan på Nelly.se, men då fanns de inte i min storlek. Blev verkligen jätte besviken för jag ville verkligen ha dem.
När jag hittar ngt som jag verkligen vill ha så brukar jag inte ge mig förrän jag har fått det.
Så den här gången så har varit inne varje dag och kikat om de fått in min storlek... Idag så hade de det , wiiihoooo! Så nu är de beställda och bör komma till mig nästa vecka.
Hoppas verkligen att storlek S passar mig nu och inte är för stora, för då blir jag icke glad.
Kan man inte åka in till stan och shoppa så får man handla på nätet :)
Puss och kram Jessica

Snökaos igen... suck!

Nu tror jag nog att alla är trötta på det här vädret som kom idag, såg inte så många glada miner inne i stan idag när snön yrde. Nu vill jag verkligen ha vår!  Jag ser fram emot många långpromenader och kaffe pauser i solen sen. Snart är väl den här men just nu känns det som att den är långt borta.
Idag så träffade jag mamma inne i stan vid halv elva tiden, först gick vi åt en god lunch på en thai restaurang inne på odenplan, därefter gick vi till Sofie för att bli klippta. Denna gång fick Sofie klippa mer än vad hon brukar få göra, så nu är håret minst 10 cm kortare... Känns lite ovanligt men samtidigt lite skönt.
Egentligen så var planen idag  att efter jag varit hos Sofie så skulle jag tränat med Jenny och Kristin. Men eftersom detta oväder kom så ställdes det in, så jag åkte direkt hem istället , tur var nog det för vilket väder det är ute nu.
Mammsen är ju sjukskriven nu(eftersom hon gått och brutit armen), så nu har jag umgåtts med henne två dagar i rad. Har saknat henne nu när man inte träffas lika ofta eftersom man bor så långt ifrån varann.
Igår så åkte jag och Jenny hem till henne och åt lite lunch och fikade, mkt trevligt. Sen innan jag åkte hem så hjälpte jag henne att färga hennes hår. Hon har det inte så lätt nu när hennes höger arm är gipsad. Älskar dig mamma!








Imorgon så ska jag in till stan igen, då ska jag luncha med Ullis och sen fika med Annika och efter det träna med Jenny och sen hem till familjen Ekström på middag... puuuh !fullt schema hela dagen ...
Nää nu ska jag gå och måla undersidan av gunghästen innan jag hoppar i sängs, så att den blir färdig snart :) Tror det kommer bli så bra.
Puss och kram Jessica

Slappardag

Idag har vi inte gjort någonting, vi gick upp jättetidigt för att Rasmus skulle vara hos ögondoktorn kl 7.30 i Huddinge. Det gick bra, han har bra syn nu och behöver bara glasögonen ett år till sen får han välja om han vill ha glasögon eller inte.

Efter att vi lämnat Rasmus på skolan så åkte jag och Becca hem och la oss på soffan och där har vi varit tills nu, orkar inte göra någonting, bad till och med Carro att ta hem Rasmus från skolan!

Igår var vi på sångstund i kyrkan och även om det inte riktigt är min grej så gillade Rebecca det väldigt mycket och det var trevligt att fika lite efter och att kunna ge henne lunch där. Så efter det så gick vi på promenad med Robin och sen fikade vi en stund hos mormor. Sen var det dags för sexmånaderskontrollen, vilket gick bra! Hon fick som doktorn sa full poäng, hon följer sin kurva som är den under medel, hon var 67 cm lång och vägde 7450. Men hon är lite gnällig just nu, allmäntillståndet verkar sådär, det är nog lite tänder, snor, dregel mm. Just därför var det skönt att ta det lugnt idag, men ikväll ska jag träna handboll håller tummarna för att jag klarar det!! Vill så gärna. Ikväll ska vi vara några äldre med på träningen så att tjejerna i a-laget får spela lite match, ska bli roligt!

Imorgon får jag träffa Åsa och kanske Lina på lunch, hoppas det. Åsa är här just nu och på lördag kommer hela familjen hit och ska äta middag med oss och sova här, längtar!!!!! <3<3<3

Hörs snart/ kram Linda

Till alla som undrar om jag alltid är glad, nej det är jag inte........

Trött tisdag!

I dag har jag varit trött, det var en ganska tuff natt med täppt bebis som skriker i sömnen eftersom hon hela tiden spottar ut nappen, en sjuåring som har åkt helikopter i sängen och därimellan när jag lyckats sova så drömde jag samma mardröm hela tiden som var så äckligt realistisk så det kändes som det var på riktigt......

Vilket fall som helst så efter frukosten tog jag en långpromenad till Trångsund i snömodden vilket var rätt kämpigt och det märks på hostan blir sämre i stockholmsluften och det är rätt tungandat så därför har jag tagit det lugnt med träningen den här veckan. Förut kunde jag gå omkring och vara sjuk hela vintern/hösten/våren just för att jag alltid tränade även fast jag var dålig nu har jag inget lag som väntar på en så då kan jag styra det lite mer själv.

Varför jag gick till Trångsund var för att jag har sökt lite extra jobb som massör, har funderat på det länge att jag borde använda mig av den kunskapen, speciellt nu när man har lite mindre pengar. Efter det så gick jag och träffade Emelie så åkte vi kommunalt hem till mig och åt en lunch sen drack vi kaffe och slökollade på TV i soffan, det var jättemysigt.

Dieten går fortfarande bra, vi har inte avvikit från den någon av oss, får se om det ger någon effekt. Idag lagade jag faktiskt maten och det blev torsk med salladslök som jag stekte och sen kokade i kycklingfond, jättegott faktiskt!

Nu börjar hon lite vilja röra sig mig och blir arg när hon inte når saker när hon sitter, men hon vill fortfarande inte ligga på magen någon längre period, hon kommer säkert bli en sådan som sitter på rumpan och hoppar sig fram!

Imorgon så ska jag pröva på sångstunden på öppna förskolan och sen är det en något sen sexmånaderskontroll.

Ha det gött, kram på er/ Linda


After-ski....

r
Det är gott med mat!


Träning måndag 7/2 och tisdag 8/2

MÅNDAG

En 7,5 kilos hantel i varje hand, hantlarna vid axelhöjd, benböj sen upp med hantlarna över huvudet...
GRYMT JOBBIGT!!!!! Mina benen hoppade...
TISDAG
Prommis från sickla till slussen (tror det tog 50 min)



Stackars lilla Theo (hehehehe)





Puss och kram Jessica


Kan knappt gå....

Nu har jag kommit igång med träningen igen, det känns kan jag meddela. Efter gårdagens träning och dagens pass så kan jag knappt gå. Det jobbigaste är när man ska ska sätta sig ner eller resa sig upp... Hahaha nu såg jag en reklam på tv:n om en fåtölj (seat up) som hjälper än att resa sig upp och sätta sig ner  i fåtöljen. Det kanske är en sådan man ska skaffa sig, tror dock det är riktat till de äldre folket men den skulle behövas just nu :)
Ngt annat jag har kommit igång med är att sy mössor, hur kul som helst. Tanken är att jag ska börja sy lite barnkläder till Novalie, men jag får ta ett steg i taget. Så på min önskelista nu står det, symaskin. Fick låna svärmors igår så jag kunde komma igång. Jag kom på i söndagskväll att jag ville börja sy,och ivrig som jag är när jag har kommit på ngt så vill jag göra det direkt. Så igår när jag åkte och ställde bilen i sickla innan träningen,så sprang jag in och handlade lite tyg så att jag skulle kunna börja sy när jag kom hem... När jag sen satte mig vid symaskinen så insåg jag att jag inte suttit bakom en symaskin sedan jag gick ut nian.  Så jag fick snällt vänta till svärmor kom hem för jag kunde inte ställa in den rätt. Det blev två mössor igår och en imorse. Köpte lite mera tyg idag :)
Imorgon ska nog jag och Jenny hem till mamma och hälsa på henne och sen på torsdag så ska jag och mamma till Sofie och klippa oss, sen träna med Jenny och Kristin. Fredag är det lunch med Ullis sen träningen och sen middag hemma hos familjen Ekström. Lördag lunch hemma hos farmor...Full rulle hela veckan :)
Puss och kram Jessica

Ensamma igen!

Nuförtiden så är måndagar bästa dagarna, då har man intensiv-umgåtts hela helgen, den här gången så var det ännu skönare eftersom vi har varit tillsammans hela förra veckan också. Så idag när Peter och Rasmus hade gått så satte jag mig med Becca i soffan och åt en riktig brakfrukost samtidigt som vi och slökollade på Jims värld efter ett tag så slumrade vi båda två på soffan. När vi vaknade så ringde jag till mormor och frågade om hon ville fika med oss så det gjorde hon. Efter det så gick jag på en långpromenad med Becca sen kom Peter hem och åt lunch med oss. Sedan var det dags att gå ner på torget och fika med Daniel tills två för då hade jag en tid på banken.
Efter det var det bara att åka och hämta Rasmus på skolan för att sen åka på fotbollsträning och nu sitter jag med datorn i knät och kollar på familjen annorlunda och är överlycklig att vi bara har två barn:) Själklart med ett glas rött framför mig, jag och Peter har nämligen börjat försöka äta lite nyttigt och då läste jag i Expressen att ett glas rödvin var bra för förbränningen och äntligen fick jag med mig Peter på dieten;) Snart börjar Spårlöst som är mitt favoritprogram, en perfekt måndag med andra ord!!


Det är få förunnat att kunna göra något tillsammans med sina barn som båda faktiskt tycker är roligt.

Min stora skidkille

Becca-bus, stora tjejen!

Firat Jonathan idag

Idag har vi varit och firat "lilla" Jonathan, kan inte förstå att han redan är 3 år. När Jonte öppnade dörren idag så började vi skråla, ja må han leva... Betyg på det... Han sprang därifrån, hahaha Den enda som gillar när jag sjunger är Novalie, än så länge iallfall. Förstår inte riktigt det ;)
Innan vi åkte dit så åkte vi och köpte en fårskinnsdyna till Novalies gunghäst. Så det första jag gjorde när vi kom hem var så klart att fixa till den. Blev faktiskt jätte bra, nu ska den bara målas.
Detta fick Jonte av oss :)
Kusinerna...
Födelsedagsbarnet ♥
Novalie gillar att fajtas med morbror....
Min älsklingar ♥
Novalie fick testa att gunga på gunghästen idag, och det blev en succè!!!
Imorgon är det en ny vecka med nya tag :) Träning står på schemat....
Puss och kram Jessica

Lördagen spenderades ihop med min älskade familj...

Idag har vi varit  och hälsat på hemma hos mammsen och Lasse. Det var ett tag sedan man träffade mamma så det var dax för henne att få gosa lite med Novalie( i den mån hon kunde med en arm). Blir ju inte lika ofta man ses nu när vi bor här i handen, men mer lär det bli sen :)
Storebror och Jenny var och också där så jag passade på och myste massor med lillchippen. Han börjar sakta men säkert biffa på sig , inte i närheten av lillsnopran men ändå, hehehe Ingen lätt match att komma upp i hennes vikt ;) Theo är så fiiiin och mysig! Kommer bli så roligt sen när de växer till sig båda två och kan springa runt och busa med varann. Är så glad att jag och Jenny(storebror)  fick så tätt in på varann , för jag tror att Novalie och Theo kommer få vara med om mkt roligheter tillsammans, Chubby och Vesslan :)
Fasters favvis Kille ♥
Virgil Lillchippen Vesslan Theo Gunnar Lindquist
Mitt bustroll :)
Efter vi varit hos mamma så åkte vi till björknäs och köpte gunghästen. Det kommer bli så bra sen när jag fått måla den vit. Hade jag haft färg hemma nu så hade jag börjat måla den redan nu... Är ju så ivrig när jag fått för mig att fixa ngt, inge bra tålamod här inte ....
Sen efter vi hade köpt den så åkte vi tillbaka ut mot värmdö för att hälsa på lillebror och Carro. Blev bjudna på en jätte god middag och trevligt sällskap framför melodifestivalen.
Lördagens middag: Gustavsbergs öfvre Plankstek  (gjord på deras hemmagjorda planksteksbricka )
Nu är det jag som ska hoppa i sängs så jag är pigg på min gudsons kalas imorgon. Kan inte förstå att han redan är 3 år, åren bara rusar iväg....
Jontes paket...
Novalie hade ju lite svårt för att somna i fm, trots att hon var jätte trött...
Så här såg det ut andra gången vi kom in för att titta till henne. ♥
Puss och kram Jessica

Rickards skola är äntligen slut för denna gång :)

Lördag idag och familjen Holst är åter samlad :) Nu är Rickards skola äntligen över för denna gång, nu dröjer det till aug till nästa gång han åker iväg. Denna månad har gått väldigt fort, trodde den skulle kännas mkt jobbigare än vad den gjort. Att bo hemma hos ens svärföräldrar funkar faktiskt JÄTTE bra :) Inte alla som skulle klara av att göra det, men mina är av den bästa sorten :) Vi är så tacksamma över att vi får bo här , inte alla som skulle orka få hem sitt barn igen i vuxen ålder + fru och bebis. Vi har försökt att anpassa oss så att vi inte ruckar på deras rutiner och jag tror att vi har lyckats rätt så bra... de är verkligen inte svåra att bo ihop med ( hoppas de tycker detsamma, hehehe).
Igår när de hade slutat snöa så åkte jag till Mio här i handen och handlade den vita pallen och fårskinnsdynan. De har faktiskt mkt fint där. Ngt som hamnade på min vill ha lista är denna fåtölj med pall och ljusglasen...
När Novalie sov middag i går så var jag inne och kollade lite på blocket efter en gunghäst till henne. Hittade en som vi ska åka och köpa i dag ute i Orminge. Jag ska måla den helvit och sen köpa en fårskinnsdyna till den :)
Bilder från igår...
Mätt och belåten liten skit...
Övar på att gå lite...
Morgonpigg liten snorpa idag....
Gnuggat ögonen och gäspat massor men vill inte riktigt sova middag.
Rickard testade lägga ner henne i sängen... Vi hörde henne ligga och prata jätte mkt och efter ett litet tag gick vi in och tittade till henne....
Puss och kram Jessica

Äntligen helg...

Hade hoppats att det skulle vara lika fint väder idag som de varit de andra dagarna denna vecka. Planen var att gå ut och gå på en lång promenad. Det känns som det var en evighet sedan jag var ute och gick, får se om jag går ut och går ändå. Vädret har ju inte hindrat mig förut men just nu är jag inte så sugen. Måste verkligen komma igång med träningen igen, mår inte bra av att INTE träna. Har försökt hitta kettlebells men den vikten jag vill ha är slut över allt, vill har lite redskap här hemma så man kan köra lite hemmaträning. Bättre än ingen träning alls :)
Novalie har härjat hela morgonen så nu när jag inte ville gå ut och gå så fick jag lägga ner henne i hennes säng igen, hon var så trött så hon somnade direkt. Så nu kan jag passsa på och skriva ett inlägg och sen kolla lite inredningsprylar, jag kan inte få nog...
Ngr möbler som jag redan har köpt/beställt  :)
(2 st vita hyllor)
Jag har alltid med mig mitt inredningsblock där jag skriver upp allt jag ser av intresse .. mupp Jessica!
Detta står på köplistan...
...
Igår kunde jag inte somna så då gjorde jag detta...Blev trött till slut :)
Nej det får bli ett kort inlägg för jag vill hinna med och göra lite annat medan Novalie sover ♥
trevlig helg!
Puss och kram Jessica♥

soffläge...

Lillsnorpan sussar, svärföräldrarna är på landet och älsklingen är i katrineholm...
Imorgon kommer Rickard äntligen hem, ska bli så skönt att ha honom hemma igen. Ser fram emot att ha ngn att äta middag med. Nu har det inte blivit så mkt matlagning för min del de senaste två veckorna. Har inte orkat och sen har jag inte haft ngn lust med  ngt så jag har struntat i det och ätit mackor till middag istället. Nya tag på måndag!!!
Idag åkte jag till sickla för att titta i lite inredningsbutiker, det finns så mkt fint :) Hittade lite fina grejer men jag köpte inget, åkte dit bara för att få lite inspiration. Börjar få en klar bild hur jag vill att vi ska ha det. Gillar att Rickard har lagt över all inredningen på mig, det är ju såååå roligt !
Har insett att Novalie har en snäll moster och en elak ;) Jenny ringde och skrattade åt lilla chubby idag och kallade henne tjockiiiis! ♥
hehehehe! Blev ingen killkeps för Novalie....
När vi kom hem idag så ställde jag mig och lagade mat till Novalie. Testade idag att laga palsternacka till henne. Hon tyckte inte det var lika gott som burkmaten som jag köpt i affären. Hon fick kräkreflexer och rysningar hehehe Burkarna jag köpt i affären har ju varit en blandning av palsternacka/potatis och potatis/majs, så de smakar väl lite bättre än ren palsternacka :) Nästa vecka är det dax för testa morötter.
Min kära mamma ringde mig i morse och berättade att hon halkat och fått en fraktur på armen, så nu är hon sjukskriven i minst 2 veckor och gipsad upp till armbågen. Så nästa vecka ska vi åka och mysa och umgås med mammsen/mormor ♥
Puss och kram Jessica

Dax att skriva ett inlägg kanske...

Nu har jag inte skrivit på jätte länge... Jag har inte hittat på ngt speciellt och sen har jag inte orkat skriva ngt. Känns som jag har gått i ide efter att jag blev sjuk. Det brukar ta ett tag innan jag kommer i fas igen efter jag varit sjuk. Jag har inte tränat ngt, jag har förbrukat alla frikort ( för socker intag) plus lite till. Känns bara blääää, socker är Usch!
Ngt som jag har sysslat väldigt mkt med de senaste dagarna är att kika på massa inredning och dylikt till vårt hus som vi ska flytta till. Jag gick in idag och tittade på alla bilder vi har på huset... Hela jag fylldes med lycka! Längtar så himla mkt tills vi få flytta in.
mums med mat :)
Nyvaken liten snorpa!
Skriver mer ngn annan dag.
Puss och kram Jessica

Mitt i veckan uppdatering

Det här har verkligen varit en sjuk resa och när jag skriver sjuk så menar jag i ordets rätta bemärkelse. Som ni säkert vet så var Rasmus magsjuk dagen innan vi åkte. Som tur var så var ingen magsjuk dagen då vi åkte, jag började känna lite i halsen på vägen upp. Efter en dag i Storlien så eskalerade mitt halsonda till än rejäl förkylning en sån där ni vet som känns i hela kroppen som gör att man inte orkar någonting. I förrgår kväll spydde Becca upp all välling och då menar jag ALL välling, men hon verkar lika glad för det. Igår så fick även jag rejält ont i magen och hade feber, tror att det var kroppen som sa att nu får det räcka förkylning och magsjuk, då sätter vi in lite feber så vi blir av med det. I natt har jag haft min sedvanliga hosta som hållt mig upp nästan hela natten och Becca spydde i går igen,men lika glad är hon för det! Hon ville inte sova varken hos mig eller i sin säng så till slut tog vi upp henne och satte henne på lekfilten och där var hon jättenöjd, sen spydde hon ner hela filten men efter det kunde hon somna utan problem antagligen hade hon jätteont i magen innan. Men idag så har vi alla mått bättre jag har inte längre ont i magen eller feber, Becca verkar må bättre så idag har jag till och med åkit lite skidor, så skönt! Det är inte förrän man står i liften på väg upp och man andas in fjäll-luften och solen skiner som man känner igen känslan och så tänker man, nu kommer jag ihåg vad jag älskar med fjällen!

Allt det här har egentligen ingen betydelse eftersom Rasmus har varit pigg och åkt skidor varje dag, han går i skidskolan en och en halv timme sen har han åkt själv eller med Peter eller mig på eftermiddagen. Sen vet jag också att vi ska upp en gång till den här vintern och då ska det bli åka av! Självklart är det tråkigt att vara sjuk när vi äntligen är på semester hela familjen, i somras blev det ju ingen semester alls eftersom Rebecca föddes då, men jag vet att vi ska upp en gång till och jag har inte tagit ledigt från något jobb så det är väl "rätt" semester att vara sjuk på;-)

Nu lite bilder så hörs vi när vi har kommit hem, undrar om jag blir frisk till på lördag? Skulle vara väldigt tråkigt att missa min första utgång sen Becca föddes........

Kram på er/ Linda


Monopol i stugan


Är det semester så är det! Började semestern med en riktig kaloribomb, varm choklad med vispgrädde och marshmallows...

Gröttajm


Trött kille efter den hel dag i backen

En fullfjädrad slalomåkare

Äntligen fick jag ta min efterlängtade after-ski-öl, det blir liksom inte lika gott om man inte har åkit innan och förra gången vi var uppe så var jag gravid.

Just det glömde ju berätta, Rebecca har fått sin första tand och en till är på väg och så har hon lärt sig att säga dada så nu gör hon det hela tiden. Tror nog att hon kommer bli lika pratglad som sin mamma, tyvärr;-).......

RSS 2.0