Har glömt bort att skriva

Märker på gamla inlägg att jag inte skrivit sen i måndags, trodde typ det var igår jag skrev sist. Jaja vilket fall som helst så har det inte hänt värst mycket. I tisdags var vi på babysim, sen fikade jag och linkan och efter det gick jag och shoppade födelsedagspresent till Rasmus och lite kläder till henne för mina födelsedagspengar, konstigt hur det blir så att det är roligare att handla till dem än till mig själv. Som tur var fick jag presentkort av Peter så där kan jag bara handla till mig själv:-)


Nya kläder med "lillasyster"-body

I måndags så köpte jag Beccas första skor, så söta, hon älskar dem. Hon riktigt marscherar framåt när hon får gå med dem.

Första skorna

Igår så var vi på sångstunden och sen gick vi en promenad i solskenet som avslutades med en fika med Linkan och Novalie, nu har Becca också en Whitti Whitti mössa måste nog beställa fler..... så fin!!


Whitti whitti flickorna!

Idag ska det städas lite när hon sover och sen tar jag nog en promis till Farsta och ser om jag hittar något för presentkortet.

Kram på er/ Linda

Onsdagens träningspass

Idag blev det först en prommis till klubben( 4,6 km,43 min)
Dagens wod :
Varv:            1 2 3
Pullups:         9    6    6  = 21 st
push press    15   15  15 = 45 st
Burpees        15   15  13 = 43 st
SDHP            14   13  12 = 39 st
Run             15    15  15,6 ( "Hastighet" på löpbandet)
Sen blev det en prommis till sickla ( 4,6 km,43 min)
Crossfit bebisarna, Theo,Lowa och Novalie


Snart iväg och träna!

Onsdag idag och på schemat  står det träning. Hade först tänkt gå på öppna förskolan med Linda, men eftersom det inte blev ngn träning igår så får det  bli det idag istället.
Det är kul att ha bil ibland, INTE! Våran bil har ju fått två stora parkeringsskador, idioter som inte kan parkera och inte lämnar ngn lapp. En stor buckla på sidan och sidospegeln är helt paj. Så vi var och lämnade in den igår så att de fick titta på den. Ingen rolig utgift men vi måste fixa det plus att vi måste göra en service på den också. Kommer kosta oss över 10 000 kr.  Ska bli skönt sen när den kommer stå i vårt garage...
Igår så gjorde jag en mössa till Beccis och en till Novalie
Puss och kram Jessica

träning måndag 28 mars

Blev 5 varv, deadlift på 60 kg var inge roligt alls,tungt!
Efter det så gick vi tillbaka tillbaka till sickla 43 min(4,37 km)
Kram Jessica

Pigg idag :)

Igår råkade jag somna när jag ammade Novalie, så det blev att jag somnade vid kl åtta igår. Hade det lite på känn att det skulle kunna hända för jag var väldigt trött. Satt uppe jätte länge i söndags och ritade mönster till mina mössor. Har ju bara haft det mönster som jag ritade upp till Novalie, men nu ska jag testa att göra i andra storlekar också. Det är fler som har hört av sig att de vill beställa mössor från mig, JÄTTE ROLIGT! Måste bara få till så att det blir rätt storlekar... Nu har jag två olika mössor också , gjorde en modell som är ännu mer baggy i söndags.
Tänker rätt så mkt vad jag ska göra med mina Whitti Whitti mössor. En tanke är att man ska kunna beställa av mig och att det då ska finnas två priser som man får välja mellan. Ett som går bara till mig och det andra priset som kommer vara lite högre, går till mig och cancerfonden. Vad tror ni om det?
Nu ska jag hoppa i min sexiga baddräkt och åka iväg på babysim :)
Hörs mera sen.
KRAM JESSICA

Ser vissa likheter ;)

Vi hade verkligen en kanon dag i lördags. Min köksplanering var inte så dum ,så det kommer att bli den planlösningen :) Nu ska vi börja kolla runt på vitvaror och tapet. Vi (jag) har bestämt att ha tapet i köket och en glasskiva istället för kakel. Tror det kommer bli nice !
Vi badade ju i lördags efter vi varit och kollat på kök. Det var roligt att Rickard fick se lilla chubby "dyka" och ha sig, det är faktiskt väldigt mysigt. Han tyckte det inte var så farligt :)
När vi hade badat klart så åkte vi ut till mamma och Lasse så mamma fick en liten dos av Novalie. Vi tittade lite i mitt fotoalbum och min bok( mina första år). Kan hålla med min mamma att Novalie faktiskt liknar mig...
Älskar att titta på gamla kort ♥
Jag har en låda med att filmer från när vi var små som jag har tänkt titta på ngn kväll sen när jag flyttat till huset. Vet inte vilka känslor som kommer komma upp när man kommer se pappa levande och sprudlande glad. VÅRAN SOLSTRÅLE! Har inte tittat på dem efter pappa gick bort för jag har inte riktigt klarat av det, men snart!
Nu ska jag börja göra i ordning mig för vi ska till banken och prata lån. Mamma ska  få passa Novalie  medans:) Igår så åkte jag faktiskt iväg och fikade utan henne, kändes jätte konstigt! Hon ammar ju inte på dagarna längre så det funkar att sticka iväg lite själv nu.
Puss och kram Jessica

Lillsnorpans första ord!

I måndags (21 mars, 7 månader och 1 dag gammal) så hörde vi Novalie säga sitt första ord, titta !
Vi visste först inte om hon verkligen sa titta ,men nu när man frågar henne om hon kan säga titta så säger hon det :)
Puss och kram Jessica

Älskar måndag morgon!!

Måndag morgon är den bästa stunden på hela veckan, efter en smått hysterisk helg att skicka iväg grabbarna och själv sätta sig i soffan och bara pusta ut. Snart kan man till och med sätta sig på balkongen med en kopp kaffe!

Helgen har verklligen varit helt galen men rolig, i fredags så träffade jag mina tjejer Lina och Sara, vi åt en jättegod middag som Sara lagat och drack alldeles för mycket vin.

Det jobbiga var att på lördagen så skulle jag och Jennie stå på en loppmarknad och sälja lite gamla leksaker och kläder. Så halv nio när Jennie knackar på dörren så är jag såååå bakis och får verkligen fokusera för att klara av att bära ner kläder mm. Det var vilket fall som helst riktigt kul att stå där och sälja, det var i Segeltorp i en matsal så det var inte en massa "prutare" där, det kunde ha varit lite mer folk men vi ska pröva nästa gång igen, för vi fyndade lite själva också!!

Becca på loppmarknad

Sen var det bara att åka direkt på födelsedagsmiddag hos mamma och pappa, den här gången fick Karin agera Peter som var på 50-års fest. Det var trevligt som vanligt, jag fick jättefina presenter och alla pratade i munnen på varandra så Jenny var tvungen att gå ut och andas lite hela tiden ;-) Sen åkte vi till Jennie och Patrick och spelade spel med dem. När vi kom hem sen så var det några som stupade i säng.

Gårdagens outfit, med ny sjal och kofta som jag fick i födelsedagspresent från Jenny, jag fick också de turkosa converse skorna som jag önskat mig, ett par jättefina gröna kilklacks skor, en skjorta från Esprit och en berlock till mitt armband (en flicka, som symboliserar Becca).

Söndag morgon så hade vi ställt om klockan, för mig blev det ingen skillnad förutom att det känns som man får sova längre eftersom Becca vaknar 7.15 istället för 6.15. Efter att vi skickat iväg Rasmus på träning så gick jag och Karin på en långrpromenad och sen åt vi en lååååång frukost, så gött! På eftermiddagen så var jag, Becca och Rasmus på middag hos farmor och farfar för att faster Jenny fyllde år. På söndagskvällen var jag rätt slut! Idag ska jag till sjukgymnasten, sen åker jag nog till Farsta och prövar lite andra storlekar på mina nya kläder.

Kram på er/ Linda

Full rulle hela dagen :)

Nu är vi på väg till beijer för att kolla på kök, ska blir riktigt roligt . Hoppas att våran planlösning som vi tänkt blir bra. Efter det åker vi ut till gustavsbergsbadet för att bada. Rickard är inte så jätte förtjust att bada, men har man barn så ( och en bestämd fru) så har man inte så mkt val ;) Tror nog att han tycker det ska bli kul ändå, men lite måste han gnälla ;). Efter badet åker vi ut till mamma och Lasse. Tror att det är en mormor som saknar sitt barnbarn MASSOR! När mormor har fått sin dos av Novalie så ska vi åka och häng med min älskade lillebror och hans bästa flickvän! Blir en bra lördag tror jag! Puss och kram Jessica

Ngn som har koll på symaskiner??

Sitter och letar symaskin på internet, vilken djungel! Nästan värre än att välja barnvagn!
Är det ngn som har ngn bra koll på symaskiner och kan tipsa om ngn bra. Jag kommer mest använda den för att sy barnkläder alltså i trikåtyger.  Ska man köpa en overlocks maskin eller en vanlig symaskin?
Ngn som vet ngt om Singer 14sh754 ?
Tar emot alla tips :)
Kram Jessica

fredagens motion

Idag blev det "bara" milen. Jag träffade upp Jenny  i tyresö centrum och sen tog vi oss in i tyresös skogar :) Många backar blev det, härlig prommis. Gillar att vara ute och gå med Jenny för hon har samma tempo i stegen. Har väldigt svårt för att gå sakta, fort fort fort ska det gå.  Mindre roligt var det när det helt plötsligt började snöa, men som tur var så varade det bara en liten stund.
Nu står pizzan i ugnen och snart sover lillsnorpan så det blir middag framför let`s dance ikväll.
Trevlig kväll!
Puss och kram Jessica

Alla dessa bittra människor....

Tror bestämt att det finns de människor som njuter av att få bli sura på någon eller något för då händer det iallafall något i deras liv som de kan gå och älta om och få gnälla lite. När man tänker på det sättet så kanske man kan låta dem vara lite sura då, det kanske är det enda roliga de har i livet.

Häromdagen så var jag och en annan mamma-kompis ute och gick med barnvagnen och det blåste upp sand i ögonen på henne så hon höll på att köra på en orangefärgad-permanentad-förtidspensionerad-med handledsskydd-runt6o-åring kvinna. Som helt sonika stannar och skriker NU KÖR DU PÅ MIG SNART!!! (det var faktiskt möjligt för henne att gå åt sidan också, men hon var väl tvungen att göra något slags statement mot mammor som får sand i ögonen när de kör barnvagn eller nåt)
Oj förllåt, jag fick sand i ögonen säger Anna. DET ÄR INGEN URSÄKT!! Skriker då kvinnan, TÄNK OM DET VARIT EN GAMMAL MÄNNISKA!!! Ja tänk hon hade säkert blivit helt manglad av barnvagnen som flög fram i 80 km i timmen....
Då kan jag inte hålla mig längre, ehhh hon sa förlåt, släpp det!!! DET SPELAR INGEN ROLL, NI ÄR UNGA NI SKA KUNNA FLYTTA ER!! Men stackars lilla bittra människa HON BAD OM URSÄKT, SLÄPP DET.....

Fast antagligen gjorde vi hennes dag för nu kan hon ringa upp någon annan människa som är bitter på samhället och dessa unga människor och så kan de älta det hela dagen......

Försöker själv att lära mig att inte hetsa upp mig över sådant man inte kan påverka som till exempel vädret eller bilköer, om jag ändå inte kan påverka det så är det ju ingen idé att tjura över det.
Ja ja har upplevt en del bittra människor medan jag varit hemma det här året och tycker faktiskt mest synd om dem.......

Provade babygungan för första gången i parken idag och det var en hit! Längtar efter många vårdagar i parken med kaffetermosen...

Kram på er/ Linda

Fredag och sol, wiihoooo!

Fredag och solen skiner, gud vad härligt!
Tycker som sagt att veckorna går ju väldigt fort , man hinner inte med så mkt trots att man är "ledig" om dagarna. Förstår inte att man hann med allt när man jobbade heltid.
I onsdags så var jag bara här hemma. Hade tänkt ta en prommis till Länna för att planera kök på KVIK, men trottoaren tog slut så man kunde inte gå dit. Så det var bara att vända hem igen. När jag kom hem hade jag fått post av Per. Han hade skickat deras (beijers ) kökskatalog till oss, så det blev att jag satte mig och skissade upp en planlösning på datorn som både jag och Rickard gillade. Tack Per! I helgen blir det att kolla upp vart vi ska beställa vårt kö ifrån. De ställen som vi ska kolla på blir HTH, KVIK och BEIJER. Ska även ut till Ingarö( mamma och Lasse) och hämta ngr viktiga papper som vi packat ner. Ska till banken på måndag och behöver då ha med dem. Kanske blir det att vi åker till gustavsbergsbadet och badar lite. Beror på om de har en varmare pol för de små. Fullt upp med andra ord,på söndag hoppas jag att Karin som är i Stockholm har tid att träffa mig.
Igår så blev det bara träning på klubben, när vi kom hem därifrån så var både jag och Novalie trötta så vi gick och la oss i soffan , mysigt!
Just det , jag har ansökt om patent på whitti whitti. Får se hur det här slutar. Något man kanske kan pyssla med vid sidan av. Tycker det är väldigt roligt iallafall!
Novalie sover just nu,efter det ska vi ta bussen till Tyresö och möta upp Jenny och ta en lång prommis.
Puss och kram Jessica
Snorpan har har kommit på vart ljudet/bildspelet kommer ifrån... Inte bra :)
Min senaste mössa. Första gången jag testade att trycka ngt på en mössa. Blev inte så jätte nöjd med namnet så jag passade även  på att trycka dit en prinsesskrona också. Övning ger färdighet!
( En mamma på babysimmet frågade mig i tisdags vart jag köpt Novalies mössa, hon tyckte nämligen den var jätte snygg. Lite roligt faktiskt :) )
Trevlig helg !
Puss och kram Jessica

onsdagens träningspass

Blev ett riktigt svettigt pass igår men väldigt roligt. Träffade först upp Jenny vid sickla och sen gick vi in till slussen (klubben) och tränade.
Prommis 50 min
Onsdagens wod blev :
Det ser inte så jobbigt ut när man ser det så här , men testa :)
Mikael dahlins ( en som tränar på klubben) flickvän har varit med och kört med oss de två senaste passen, väldigt roligt .De fick en liten för 2,5 månad, så igår var det fullt av bebisar på klubben :) Kanske är det det man ska starta, crossfit center för mammor . Vad säger du om det Jenny ??? Och sen ha en liten avdelningen där vi säljer whitti whitti barnkläder :) hehehe Det vore väl inte så dumt.
Idag blir det en långprommis med Jenny i tyresö, kanske blir det ngt mer.
Puss och kram Jessica

Slut på friden....

Den här veckan har hon hållt på mycket med att försöka ta sig fram från sittande eftersom hon inte vill ligga på magen. Så idag kom hon plötsligt på det, hon ser ut som en liten apa med ena benet forftarande framför sig och det andra med foten i golvet. Så nu är det nog slut på friden, hon tycker att hyllan under soffbordet med diverse pärmar och papper är jätterolig.....


Slut på friden.....

Jag håller på att försöka ändra hennes sovrutiner lite, just nu vill hon gärna somna om på förmiddagen vid 10 och sen sover hon igen vid två, sen är hon helt slut kl sex-sju och vill sova för natten. Då är hon också väldigt gnällig, vilket är tråkigt för Peter som har jobbat hela dagen, speciellt om jag vill hitta på något på kvällen. Så nu tänkte jag att hon ska sova efter lunchen och sen vid tre-fyra istället då kanske hon blir piggare på kvällen och vem vet kanske sover lite längre på morgonen ;-) vilket vore en bonus.
Ska inte klaga hon vaknar någon gång mellan sex och halv sju och då vill hon gärna ligga och mysa lite, men det vore ju inte helt fel om hon vaknade en timme senare. Idag iallafall så var hon så trött vid lunchen att hon höll på att somna med huvudet i tallriken, men vi stod ut och hon fick i sig all mat och nu sover hon som en stock.
Vi får se vad som händer idag, ska träffa Emelie en stund på eftermiddagen och sen är man hockeyänka ikväll igen.

Igår träffade jag Anna och lilla August och vi gick hela Hornsgatan till Götgatan till Skanstull, det var jättemysigt! På kvällen gick jag ut och sprang och det kändes faktiskt riktigt bra, måste dock köpa nya skor, usch tråkig utgift tycker jag. Känns som dieten och träningen börjar ge resultat, vägde mig i morse och vägde 64 kg då känns det faktiskt som det är på väg ner på riktigt med tanke på att jag säkert fått lite muskler också.

På bussen på väg in till söder

Nu ska jag passa på att bada när hon sover!

Kram på er/ Linda

Onsdag 23 mars

Idag blev det bara en prommis på 1 1/2 timme och plankan 1 min x 5. Imorgon blir det träning med Jenny på klubben ;)

träning måndag och tisdag (21- 22 mars)

Måndag
Prommis från sickla till slussen , 50 min
+

Tisdag
10 st varv:
10 swings 12kg kb
150 m run
15 squat
150 m run
Tid: ungefär 35 min

Ny vecka nya tag

Förra vecka så blev det ingen träning och massa onyttigheter . Det är väl helt ok att ha en sån vecka ibland  men inge roligt, för man blir så slapp och trött. Ändring på det blir det den här veckan :) Började måndagen med ett träningspass med Jenny på klubben och idag blev det faktiskt ett träningspass utomhus, RIKTIGT SKÖNT :) Sen har Rickard bestämt nu att vi inte ska äta ngt socker fram tills vi flyttar in i huset, wiihoo :)

I helgen så har vi bara tagit det lugnt, hemmakväll i fredags efter en trevlig tur till Västerås. Jag , Emma och Sofie tåg tåget på morgonen och åkte och hälsade på Mikaela. I lördags så åkte vi till huset och tog mått på köket och efter det åkte vi hem och hade en mysigt kväll hos lillebror och Carro. I söndags så brunchade vi med fam Ekström och efter det åkte vi och köpte en ny bilbarnstol. Det blev  besafes senaste modell....
En glad liten skit idag i sin nya bilbarnstol...
Gillar dock inte att det blir häng feja på henne när hon somnar :(
Idag så var vi först på babysim,det var lika mysigt/roligt idag. Efter det så tog jag och Linda en kaffe i sickla innan jag åkte iväg för att möta upp Jenny och Sofia för att träna. Sen efter det så åkte jag och Jenny till sickla och åt lite lunch.  Det bästa med dagen har nog varit vädret, helt underbart att vara ute. Nu känns det verkligen som att våren har kommit. Hoppas verkligen inte att det kommer mera snö nu.
Kusinerna som råkade ha på sig likadana kläder idag ♥

Novalie har varit väldigt förkyld de senaste dagarna. Natten till måndag fick jag sitta upp hela natten med henne på bröstet för att hon skulle kunna sova. Jag sov knappt den natten kan jag meddela, men vad gör man inte. Hon har fortfarande svårt att sova, vaknar lite då och då så man är inte den piggaste just nu. Borde med andra ord gått och lagt mig för länge sen...
PUss och kram Jessica

Vår!

Idag är det officiellt vår, äntligen! Efter fem månader av kyla och massa kläder, har inget emot att det har varit kallare och längre vintrar nu. Tycker tvärtom att jag hellre har vita och kalla vintrar än blöta och grå men nu har även jag tröttnat och vill slänga vinterkläderna långt, långt bort. Idag hade jag iallafall en vårjacka när jag och Becca åkte buss till Sickla på babysimmet. Det var roligt som vanligt och efter lunchen i Sickla så sov hon i ca två timmar i vagnen helt däckad. Så jag passade på att gå lite i Sickla och köpte ett par gummistövlar till Rasmus.

När vi kom hem sen så kom mormor och hjälpte mig en stund med Becca för jag skulle gå igenom lite gamla leksaker och kläder i källaren eftersom jag, Jennie och Jenny ska ha ett bord på en loppmarknad på lördag, stort va! Skönt att bli av med en massa grejer samtidigt som man kanske kan få lite för det också. Rasmus har också rensat lite på sitt rum med löfte om att få pengar för dem sakerna han rensade ut, men han litar inte riktigt på mig där så jag lovade att moster Jenny skulle hålla koll på hur mycket pengar han ska få.

Imorgon ska jag göra Hornsgatan med Anna och August, vi ska ta bussen till Hornstull och sen gå till Slussen. Hoppas det blir lika bra väder!


Vår!!

Kram på er/ Linda

Måndag

Idag har vi inte gjort någonting, känner inte för att träna eller nåt. Så har bara varit här hemma och plockat lite, bytt lite sängkläder tvättat och slappat lite. Hon vaknade sex i morse så då tog jag in henne till oss där hon fick ligga och mysa lite. Sen när hon somnade om vid nio-tiden så passade jag på att ta ett bad och färga håret lite, har inte råd att springa hos frissan hela tiden så det fick bli en mörkbrun toning.



Vid ett-tiden så gick vi på en promenad med Malin och Bodil till Plantagen sen fikade vi en stund hos mormor innan vi hämtade Rasmus och åkte på fotbollen och nu sitter jag här och har dåligt samvete för att jag inte har tränat..... I lördags var jag iallafall ute och sprang på morgonen det var skönt att känna sig lite fysiskt trött för en gångs skull, hade tänkt att springa idag också men har kommit fram till att det blir nog inte så;-)


Att äta med händer är en riktig hit!!


Rör sig mer och mer nu, här har hon tagit sig in under bordet hos mormor.

I morgon blir det babysim igen, får se om jag tar bilen eller åker buss igen.

Kram på er/ Linda

FREDAG!

Nu har det gått några dagar igen sen jag skrev sist, i onsdags var vi på sångstund och sen var det föräldragrupp. På kvällen så träffade jag några gamla handbollstjejer, Anna från Göteborg var här på utbildning så vi passade på att ta några glas vin. Det är konstig med vissa människor, det var fem år sedan som Anna flyttade hem och vi har bara setts en gång efter det, men när vi träffas nu så känns det som om det var igår vi spelade ihop. Samtalet flyter på och man har ju en massa uppdateringar att diskutera.


Rödvin, popcorn och handbollstjejer, kan det bli bättre??

Igår var jag hos sjukgymnasten igen eftersom jag fått ont i handleden, säkert av allt bärande plus att jag inte var tillräckligt stark för att träna handboll. Det gick bra, den var överansträngd (Peter hånade mig mycket för det på kvällen, körde Freddes kommentar: Den där handleden har mindre att göra än komapatienter....hmmm), han har också en teori om varför jag har så dåligt närminne och glömmer var jag har lagt saker hela tiden, att jag har sniffat för mycket handbollsklister i mina dagar hmmm2....
Jag har också sagt upp mig från tävlingskommitén efter lite att jag blivit lite upprörd för diverse saker, som vi kan ta någon annan gång.

Idag ska jag gå till Enskede och titta på Johanna och Klas nya lägenhet som de har fått nycklarn till, tyvärr hade jag tänkt mig att få gå i lite vårväder men istället ska det tydligen komma snö, igen:( Nu börjar till och med jag lessna!!


Nu är det vår för det har vi bestämt!!!


Kolla jag står själv!! Men jag vägrar krypa!!

Kram på er/ Linda

Har sett ut som en riktig haningmorsa hela dagen idag ...

Idag har jag inte ens hoppat ur mina sovkläder, illa ! Nya tag får det bli imorgon. Tror att det kommer bli träning med Jenny på klubben, känns som att det var jätte länge sedan vi var där och tränade. Roligt, roligt!
Vad har man gjort idag då, myst med min lilla snoriga dotter och sytt mössor. Har fått sår på handen av saxen, hahaha!
HAHAHAHAHAHA Sitter och tittar på big brother när Gurkan ska ät surströmming HAHAHAHAHAHAHA
Idag så blev det tre mössor till Theo och två till Novalie... Börjar få in snittsen nu :)
Testade att göra på ett annat sätt idag och det blev mkt bättre, så jag blev faktiskt nöjd med de tre sista( de till Theo). Har testat mig fram lite själv, vet inte om jag gör rätt men men... :)
Theos mössor



Här om dagen slog det mig att jag inte hade ngn aning om när man ska börja borsta tänderna på småttingarna. Gogglade lite och tydligen så ska man börja med de så fort de fått tänder. Det hade jag verkligen ingen aning om , det är det ingen som har nämnt till mig. Men nu vet jag så idag blev hennes tänder borstade  :)
Redan torsdag imorgon, helt sjukt vad veckorna flyger fram! Sen när vi fått flyttat in i huset så får veckorna gärna gå jääääättte långsamt!
Puss och kram Jessica

Imorgon är det 2 månader kvar till inflytt :)

Idag har vi varit och på babysim igen, kurs 2. Tycker faktiskt det är jätte roligt  och mysigt att göra det här med/för Novalie, extra roligt att göra det tillsammans med Linda och Beccis. Ngt mindre roligt är att jag köpte mig en baddräkt igår för att ha på mig på babysimmet. Jösses vad osexig man såg ut i det, inget jag kommer glida runt i på stranden i sommar iallfall!  Efter simningen så gick jag till sickla och åt lite lunch, Hasse kom sen in och tog en kaffe med mig., mkt trevligt. Blev ingen shopping förutom lite tyg :)
När jag kom hem därifrån så satte jag mig och sydde mössor, blev en till Rickard och två till Novalie.
Utslagen tjej efter badet :)
På lördag ska vi till huset och mäta köket, wiihooo! Ska bli jätte kul att åka dit och titta :) Imorgon kan jag nästan börja räkna ner , 2 månader exakt !
Puss och kram Jessia

Två vanliga dagar i veckan

Igår var vi inne på söder och fikade med Daniel och Camilla på Söder i Skrapan, Becca och jag tog en promenad in dit. En jättemysig dag!

Idag var det babysim igen och vi tog bussen till Sickla och det var ett riktigt äventyr med diverse surkärringar mm. Babysimmet var riktigt roligt jag är glad att vi anmälde oss ändå till tvåan, tänkte först inte gå, men det verkar som om andra kursen är lite mer uppstyrd och Becca tycker det är grymt roligt! Sen kunde vi tyvärr inte hänga med Jessica och Novalie eftersom vi skulle på möte på förbundet så det var bara att hoppa på bussen igen!
Sen hämtade vi Rasmus som direkt gick ut på gården och lekte med Dogge och nu har han ännu inte kommit hem, han ringde precis och frågade om han fick äta där så nu måste han komma hem till sju och göra läxan, antar att det är så det kommer vara nu.


Rasmus gamla overall, en salig blandning av färgeer;)



"Råkade" titta in i en butik med DKNY väskor på vägen hem som hade 20 % hittade en sån där stor skinnväska som jag velat ha väldigt länge. Vill ha!!


Vill ha!!


Imorgon blir det sångstund och sen är det föräldragrupp på BVC, det är stressigt att vara föräldraledig;-)

Kram på er/ Linda

Helgen som varit

Jaha helgen som gick var väldigt upp och ner, mycket tack vare mitt dåliga humör! Har varit så rastlös hatar att inte ha något att göra och är sååå trött på att promenera, det kan jag göra i veckorna. Vill börja springa men kommer hela tiden på anledningar till att inte göra det som att det är för blött, för halt, behöver nya skor mm. Men förhoppningsvis så tar jag tag i det snart. Det värsta är att när man sammanfattar helgen så kan man verkligen fundera på min diagnos eftersom det är ganska mycket saker som händer....
Här kommer iallafall sammanfattningen med bilder:

I fredags var Lina här och åt lunch, vilket var jättemysigt för vi har inte setts på länge. Sen var det fullt hus här på kvällen, AIK spelade kvartsfinal i ishockey och alla var här förutom Rasmus som var på melodifestivalen med mormor och morfar. Vi bjöd på tacos och det var jättetrevligt.


Min fina kille ska på melodifestivalen, när blev han såhär stor?? <3


Tycker inte om att ligga på mage, men kortar stunder går bra!

På lördagen så var det hockeyträning med avslutning efteråt (vad ska man nu göra på lördagar??). Men först började jag dagen med att ta Becca i selet och gå en långpromenad så som jag brukade göra med Bosse på lördagar och så köpte vi tidningen och bröd på vägen hem och åt en långfrukost.
På eftermiddagen var jag rastlös och gick på en till promenad fast med vagnen. Sen var vi bjudna till Carro och Robin och där fick vi jättegod mat, de serverade till och med efterrätt så nu har de höjt ribban några steg!!
På kvällen var det melodifestivalen som alla tittade på även barnen som dansade och hoppade runt (förutom Dogge som somnade på golvet framför TV:n).


The children of the "sekt"


Hårdrockaren Sanna, med strumpbyxor på huvudet:)

På söndagen hade Rasmus träningsmatch med fotbollen (samling 8.30 gääääsp) de spelade mot BP och var jätteduktiga! Sen hem och vara lite rastlös tills vi skulle på brunch, gammelmormor bjöd hela familjen eftersom hon fyllde 82 år) sen hem och jäsa i soffan med magen full av godsaker (ingen GI där inte!).

Idag ska jag snart göra lite hemmaträning och sen ska jag promenera (om jag hinner) till söder och fika med två arbetskollegor Daniel och Camilla. Ska bli kul för Camilla jobbar inte längre med oss så det var länge sedan jag träffade henne och hon är gravid och ska snart ha!

Vi hörs imorgon, Kram på er/ Linda

Min första Whitti Whitti mössa är sydd :)

Nyvaken liten skit fick testa sin nya mössa :)

Jag hatar att du inte finns hos oss!

Det är rätt så sjukt hur en viss låt kan få än att må och känna just i den stunden man hör låten. De senaste gångerna jag varit ute och sprungit så har jag haft på mig min ipod som innehåller massa gamla godingar.
Första låten som började spelas idag när jag var ute och sprang var you raise me up med Josh Groban.
Tårarna började bara rinna, det var så länge sedan jag hörde den här låten och det var länge sedan jag verkligen tillät mig att tänka på pappa och sakna honom på RIKTIGT! Det gör fortfarande förbaskat ont att tänka på honom, så mkt känslor som kommer upp och att jag har gått och blivit mamma och kan se livet ur en annan synvinkel nu gör det inte lättre. Det gör nästan ondare nu när jag tänker tillbaka och undrar hur pappa verkligen mådde. Jag blir arg på mig själv för när man var mitt uppe i allt det där, så tänkte man mest bara på sin egna smärta. Idag så satte jag mig in i att vara i pappas sits. Tänk att ligga där och och veta att man bara har timmar/dagar kvar och veta att man inte kommer få vara med i ens barns liv länge till. Jag skulle gå sönder om jag visste att inte jag skulle få uppleva och få vara med och få se mitt barn/ mina barn växa upp. Pappa fick inte ens se sin minsting ta studenten....
Våra liv hade bara börjat när han togs ifrån oss och det gör mig så förbannad. Jag vill ha honom hos mig nu, jag vill att han ska få uppleva Novalie. När jag blundar så ser jag framför mig hur underbara han hade varit mot henne. Han hade verkligen ÄLSKAT henne och varit så glad att just jag fick en tjej och att Johan fick en kille. Han hade varit så stolt! Han hade jävlats och busat på samma sätt som han gjorde med oss om inte ännu mera. Hon hade fått stå på hans fötter när de dansat...hon hade blivit hans lilla jenta,precis som jag, ååååå HON HADE ÄLSKAT HONOM!
Ibland när jag blundar pappa så hör jag dig skratta, jag känner din hand mot min kind och jag känner din kärlek och värme. Vi kommer aldrig glömma dig , du finns i våra drömmar och tankar för alltid och för evigt. Ibland gör det för ont att minnas och känna efter. Jag försöker att inte gråta när jag tänker på dig. Minns våra stunder som vi hade ihop med ett leende men ibland brister det och då känns det som att det aldrig vill ta slut. Jag älskar mina minnen med dig men jag hatar att jag inte kommer få skapa nya ihop med dig. En vacker dag så ses vi igen och då ska du ge mig en kram som bara en pappa kan ge sin dotter. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte behöver dig, för det gör jag. Jag vet att det inte var ditt val att lämna oss och det gör min ännu argare. Du kommer alltid ha tre barn som alltid kommer älska dig. Vi pratar om dig med ett leende på läpparna, men jag ser hur stor saknade är i ögonen hos både Johan och Daniel är varje gång. Vad sägs om att ses i min dröm i natt, dansbanan på landet? Jag vill bugga med dig och sen vill jag att du ska pussa mig på pannan som du alltid gjorde efter dansen och säga de underbara orden - Jag älskar dig jentan min! Whitti Whitti

Jogging rundan idag avslutades med låten , ta av dig din truckerkeps. Ett bra avslut med andra ord. En låt som jag och Karin lyssnade mkt på när vi var i Bulgarien i två veckor. Jag kom hem med ett leende idag :)
Over and out för denna gång!
Puss Jessica

Tömt kameran på bilder på chubby <3

Glader....
Busungen...
TITTUT!!

Trötter...

Skitgrisen...

Roligt att bada....

Grodan...

Tröttmössa...

JAG ÄLSKAR DEN HÄR LILLA VARELSEN MEST AV ALLT PÅ DENNA JORD!!!
HON ÄR MIN MIN MIIIIIN ♥♥♥

Lördagens träning

Dagens motion blev en löprunda på nästan 8 km, 45 min tog det mig att springa den + plankan 2 min + plankan 1 min x 5
Pluggade in hörlurarna och hade musik på högsta volym när jag var ute och sprang. Det kändes som att jag skulle kunna vara ute och springa hur länge som helst. Helt sjukt vad musik kan få än att känna... Mina känslor åker verkligen bergodalbana när jag är ute och springer. Mkt tankar på min pappa idag, kärlek, sorg, smärta, hat, saknad. Kanske skriver mer om det sen, nu ska jag in i duschen och sen ska vi iväg och titta på kök :)
Puss och kram Jessica

Lite småsur...

Skrev inget igår och hade funderingar på att hoppa över det idag också, har nämligen lite PMS och är på riktigt dåligt humör. Men jag har haft två ganska så bra dagar iallafall.
Igår var jag på sångstunden och det var faktiskt jättetrevligt det var en massa andra bebisar där och efter så var vi tre mammor som gick på en promenad och tog en fika. Sen hämtade jag hem Rasmus tidigt när jag ändå var ute, han skulle ändå på tidig hockeyträning och var tvungen att få i sig lite mat innan. På affären så mötte vi gammelmormor och Rasmus bestämde att han ville följa med henne en stund innan maten.
Sen var vi på hockeyträning jag, Becca och Rasmus (Peter var på AIK-matchen) sen åkte vi direkt och så GT som spelade sin sista match för säsongen.


Hockeyträning

Eftersom Becca inte är van med att vara borta på kvällen, vilket jag tycker är lite synd eftersom Rasmus har blivit så flexibel på att hänga med på olika saker man blir lite låst om man inte kan lämna huset när den andra är borta, så blev det helt fel för henne och hon var vaken till halv tio. Sen vaknade halv fem och skrek och då tog jag in henne till oss (det händer inte så ofta att jag behöver göra det men när jag gör det så brukar jag lägga henne på min arm på utsidan för oftast så kommer Rasmus indundrandes i mitten av sängen på natten) halv sju vaknade vi av ett gallskrik, hon hade ramlat ur sängen!!! :( så nu är det slut på att ligga på utsidan!

Vilket fall som helst så har hon varit jättetrött och gnällig idag, vilket inte bara behöver bero på att det blev sent igår, det kan ju ha nåt att göra med att hon vaknade av att hon trillade ur sängen!!
Idag så gick vi iallafall och la oss när grabbarna hade gått på morgonen och sov två timmar båda två, tyvärr är det inte så smart då man blir helt väck hela dagen men mysigt var det.
Sen fikade vi hos mormor efter det så gick vi på promenad som jag avslutade med att fynda lite i second-hand butiken här i Sköndal. En jättemysig barnbutik där jag hittade flera plagg till Becca.
 
Bland annat så hittade jag den här fina gråa dräkten som var helt oanvänd i second-hand butiken.

Vilket fall som helst så sitter jag här och surar för att jag är såååå irriterad, det var det som var så skönt med handbollen eller hunden där hade man liksom inget val det var bara att bege sig iväg och jag vet ju att jag mår bättre om jag gör något fysiskt men när man har ett val så blir det inte så om man inte känner för det;)
Imorgon är det fredag och då känns det säkert bättre!

Kram på er/ Linda


Träning torsdag 10 mars

Idag blev det först en promenad på 80 min
+
Dagens Wod:
21-15- 9 med  en 12 kg kettlebell
swings
clean ( höger arm )
clean (vänster arm)
squat
TID: 8:26

+ plankan 1 min x 5

Regn ok, snö inte ok!

Just nu så tittar solen fram så man kanske ska passa på att gå ut och gå nu innan ovädret kommer( om man ska tro på vädret) Håller tummarna att de har fel ! Ge Novalie lite frukost och sen på med solglasögonen och ut i det fina vädret :)
Har märkt nu när man är tvungen att vakna vid sex tiden att det redan börjar jusna ute då, LOVELY!!!!!! 
mina senaste inköp ...
Hörs sen !
Puss och kram Jessica

Kusinvitamin flyttar till storstaden!

Jag fick precis veta att min kusin Sofie från Malmö ska flytta hit till Stockholm i mars :) Me sooooo happy !!
Idag har jag inte fått  så mkt gjort, bara varit hemma och tagit det lugnt. Tog mig faktiskt i kragen och ringde några viktiga samtal idag. Var tvungen att ringa till Värmdö kommun ang dagisplats och sen till Nordea. Vi måste bestämma oss för vilken bank vi ska låna av. Inga roliga saker att ta tag i,men det måste göras tyvärr.Tänk om man hade sluppit låna pengar, det hade varit nice :)
Nu är det nästa bara 2 månader kvar till inflytt, lääääängtar! På Rickards TO DO LISTA står det att han ska ringa upp mäklaren och fråga om vi skulle kunna få komma in och mäta köket. Behöver ha alla mått om vi ska beställa så att vi har det när vi flyttar in.
På eftermiddagen idag så tog jag med mig Novalie ut på en långprommis så att hon fick sova lite i friska luften. Känns alltid bättre när man varit ute en sväng med henne så hon inte bara varit inne hela dagen. Avslutade prommisen med att ta en vända i centrum. Köpte mig ett par solglasögon och sen så hittade jag en jacka som jag tror att jag ska köpa imorgon. Finns så mkt fina vårkläder, skulle kunna handla hur mkt som helst. Jag vill inte tro på vädret imorgon, att det ska komma snö!! Nu ska det bli vår, inge mera snö tack!
Puss och kram Jessica

Träning onsdag 9 mars

Idag blev det bara en långprommis på 80 min och sen så testade jag att göra ngr kettlebells övningar , avslutade med plankan 1 min x 5

Här ska det tränas med Kettlebells :)

Idag kom denna på posten :)
/Jessica

sooooool :)

Fikan med Annika idag blev tyvärr inställd för hennes minsting vaknade upp med feber. Jätte tråkigt men inte så mkt att göra . Istället så åkte jag och träffade Linda i farsta efter jag kört ett litet träningspass här hemma. Köpte mig en tröja/klänning och ett hopprep.
Vilket väder det har varit ute idag, jätte skönt. Men det är fortfarande väldigt halt ute så det är inte så kul att vara ute och gå på vissa ställen. Men man känner verkligen att våren ligger i luften , wiiihoooo!
Borde egentligen hoppa i sängs tidigt idag för jag är tröttmössa, får se hur det blir med det. Lillsnorpan ville nämligen inte riktigt sova i natt. Hennes mage jobbar nog för fullt med all mat som jag stoppar i henne nu. Så det blev inte så många timmar sömn för min del , desto fler blöjbyten!
Bajsmonstret!
PUss och kram Jessica

En riktigt skön och lyxig mammadag

Idag har varit en perfekt dag, först följde jag Rasmus till skolan utan Becca eftersom Peter tog lite sovmorgon (hmmm undrar om det kan ha något att göra med att AIK van igår;). Det var riktigt skönt att få gå ner med honom och få lite frisk luft och egentid sådär på morgonkvisten.
Sen när jag kom hem igen så åt jag frukost och körde mitt bålstyrkepass efter det så mötte jag upp Robin och gick på en långpromenad och eftersom det är fettisdagen idag så tyckte vi att vi vara värda en semla efter promisen (inte så mycket GI men man måste unna sig ibland annars tror jag inte man orkar hålla på). Så vi ringde till mormor och frågade om hon ville komma ner till sköndalsfiket och sen satt vi där alla fyra och tog en låååååång förmiddagsfika.

Haha hann äta upp locket innan jag kom på att jag måste ju ta kort på min semla!!

Efter det så gick jag och Beccis hemmåt och åt lite lunch och sen tog vi bussen till Farsta och gick där med Linkan och Novalie tog en fika och pratade om ditt och datt. Vi hade båda sett En unge i minuten igår och därför började vi diskutera våra förlossningar, det är konstigt det känns så avlägset nu jag kommer inte ens ihåg vissa saker. Men man är ju bra konstig för det är lite med sorg i hjärtat som jag vet att jag inte kommer göra om det.... Bara jag slapp vara gravid så kan jag föda hur många som helst;) Det gör så fruktansvärt ont och så pang går allt över och du är lyckligast hela världen!
Sen tog jag bussen hem och passade på att slinka in i second hand butiken nere vid gamla torget och hittade mycket kläder till henne som jag la undan eftersom jag inte hade kontanter på mig så jag får gå tillbaka dit på torsdag och betala.
En perfekt mammadag med andra ord och det blir bara bättre för nu kommer våren!!!
Imorgon kommer jag gå till sångstunden på förmiddagen och sen får vi se vad dagen bjuder på. Kram /Linda

Blev ett litet träningspass idag också

75 min prommis + wod: 5 varv ( alla övningar med en 12 kg kettlebell ) 10 st swing 10 st squat 10 st Shdl 10 st back extension TID: 9:17 min

Värdsliga problem

Idag var jag väldigt trött, Rebecca var jättegnällig i natt och till slut tog jag upp henne men hon ville inte ens sova hos mig det tog ett tag innan jag förstod att det var blöjan som skulle bytas, man inte är inte så snabbtänkt kl fyra på morgonen. Så vi gick och la oss igen när killarna gått i morse en timme sov hon sen var det bara och masa sig upp ännu tröttare än innan. Vaknade sakta till liv och tog en kaffe med mormor sen kom jag på att jag var tvungen att åka till söder och hämta några medaljer från förbundet som jag ska dela ut i morgon.
På vägen hem därifrån så gick jag lite i affärer (såklart) jag vill hitta ett regnställ som tål lite mer till Rasmus typ som man kan börja använda redan nu med en fleecetröja men även ha i sommar när det blåser och regnar. Så jag har kollat runt lite på Intersport och Polarn, nästa blir Stadium.
Men när jag var inne på Polarn så hittade jag en skötväska, jag har letat efter en skötväska ett tag eftersom jag tycker min är lite krånglig med bäddmadrassen som är runt väska och att det är svårt att hitta i den, så hade jag 20% och en rabattcheck på 120 kr så det blev perfekt! Det blev en svart och det var bra för då kan jag använda den även till nästa vagn eftersom den inte är av något speciellt "vagnsmärke" typ Brio mm. vilket är mycket viktigt;) Ni förstår vilka världsliga problem man brottas med när man är mammaledig ;)


Ny skötväska

Sen var det bara att åka hem och hämta Rasmus och köra honom till fotbollsträningen, så nu sitter jag här i sängen eftersom jag är förvisad till sovrummet för att det sitter några galna gnagare i vardagsrummet och jublar en massa. Tänkte jag skulle titta på "En unge i minuten" och tjuta lite med ett glas rött. Har precis lagt på med Åsa <3 som påstår att hon inte kan komma till klassfesten i maj för att Lukas fyller år den dag WTF! det accepteras inte!! ;-) jo men jag kommer sakna henne massor där!

I morgon ska jag till sjukgymnasten igen för att jag har fått ont i min handled nu istället, alltid är det nåt nuförtiden! Sen ska jag till Farstahallen på kvällen för att dela ut medaljer, sådär roligt, måste få in lite träning också har inte tränat något idag eller igår.


Puss på er/ Linda

Tack Rickard :p

Varför är det alltid så att när man själv testar att fixa ngt så går det aldrig!  Sen när Rickard kommer och ska kolla och hjälpa mig och gör exakt samma sak som jag själv gjort minst tio ggr, då går det ! Så nu kan jag synkronisera igen :) Han är hyfsad nöjd nu kan jag meddela ,att det var han och inte jag som fixade det.. MUPP :) ♥
Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så trodde jag inte att det skulle bli ngn träning för min del idag. Det har nämligen varit en riktig slappardag, sov t om middag med Novalie på soffan idag. Det var länge sen hon sov på mitt bröst, det blir allt mer sällan det händer nu, tyvärr. Men idag så var hon så där gosig som bara hon kan vara, så vi låg och myste i soffan i lite mer än två timmar. När Rickard sen kom hem så hade jag piggnat till lite och kände mig lite träningssugen. Rickard fick ta Novalie och jag fick gå ut och springa av mig lite. Det var så skönt att komma ut i friska luften. De fick bli den kortare rundan eftersom det var jag som skulle laga maten idag. Förstår inte att den här dagen har gått så fort som den har gjort...
Tjejen som vägrade sova middag i sin egna säng idag...
... innan försök 1 att lägga ner henne i sängen, så trött...
... innan försök 2 att lägga ner henne i sängen, hon kan knappt hålla ögongen öppna...
... försök 3, med hjälp av tutten :) Hon fick sova kvar i soffan ♥
Tisdag imorgon och då ska jag in till gallerian och fika med Annika, wiiihooo :)
Puss och Kram Jessica

Träning måndag 7 mars

Idag så trodde jag inte att det skulle bli ngn träning för mig. Jag kände mig trött och hängig, men sen när Rickard kom hem så tog jag mig ändå ut på en liten runda: Det var så skönt att komma ut i friska luften .
"Uppvärmning":
4,7 km, 27 min
Wod: 21-15-9
21 st Push up
21 st Squat
21 st Burpees
1 min plankan
15 st Push up
15 st squat
15 st Burpees
1 min planka
9 st Push up
9 st Squat
9 st Burpees
1 min Planka
Tid: 10.15 min
Bättre tid än förra gången, då blev en tid på 12.35 min :)


Jag kan inte synkronisera :(

Idag är det verkligen en sån där dag jag önskar att vi bodde i vårt hus. Det är en riktig tråkmåndag, en perfekt dag för att bara gå hemma och fixa och trixa. GUD VAD JAG LÄNGTAR!!!
Novalie vaknade vid sex idag igen, så det var bara att stiga upp då. När klockan sen visade halv åtta så var hon så trött att hon knappt orkade hålla ögonen öppna. Jag gick och la ner henne i hennes säng, och vad händer då?!  Jo ngn blir helt plötsligt JÄTTE PIGG, så efter ett litet tag var det var bara att ta upp henne igen. Men så fort vi satte oss i soffan så började hon gnugga ögonen. Testade då att lägga ner henne igen, hon började prata på för fullt och ville inte alls somna. Men jag tänkte att hon får ligga och hålla på tills hon somnar. Efter ett tag blev det helt tyst, så då var jag tvungen att gå in och kolla till henne. Då hade hon vridet sig ett helt varv i sängen, fötterna låg där huvudet ska ligga. Kudden har hon fått med sig och lagt den över huvudet. När jag lyfte bort kudden så fick jag det största busigaste leende man kan få... Det är som hon bara ligger där och väntar på att man ska komma och lyfta bort den, och sen så började hon sprattla och sprattla och sprattla. Jag tog upp henne och gav henne tutte, så nu så ligger hon helt utslagen här på soffan :)  Hade tänkt lägga upp ett kort på henne, men nu är det ngt strul med min Iphone och itunes... Gaaaah! HJÄLP !
Vad ska jag göra när jag får upp detta felmeddelande?
Iphone enheten kan inte synkroniseras. Filen som behövs hittades inte. ?????????
Jenny är ju sjuk idag så det blir ingen träning på klubben. Ska försöka rycka upp mig och köra ett litet pass här hemma....
Hörs mera sen...
Kram Jessica

En solig söndag !

Igår så skulle vi egentligen åkt iväg och tittat på lite grejer, bl a en ny bilbarnstol till Novalie, men eftersom jag fick migrän och var tvungen att hoppa i sängs så blev det inte som vi tänkt oss. Det blev istället att vi fick åka till Länna idag och kika lite. Först åkte vi till babyproffsen och tittade på bilbarnstol. Den som vi hade tänkt oss( Britax hi-way) , den som var nedsatt och som "bara" kostar 2095:- just nu , passade självklart inte i våran bil. Så nu tror vi att det blir en Maxi cosi för oss, och självklart kostar den nästan 1000 kr mer, en bilbarnstol för 3000 kr, SUCK! Efter vi varit där så skulle vi åka och titta kök på HTH, men där var det stängt :( , så det blev att vi åkte och veckohandlade istället. Imorgon får vi se om det blir ngn träning på klubben, Jenny lät nämligen jätte förkyld när jag pratade med henne idag. Vill att hon ska bli frisk nu så jag får tillbaka min träningskompis.
Puss och kram Jessica

Lördag 5 mars träning

Blev en löprunda på 8 km, tid 52:07.Det Var så himla halt ute så man fick springa jätte försiktigt :( Hade tänkt köra lite övningar här hemma också efter men fick migrän, så det var bara hoppa ner i sängs. Trodde huvudvärken skulle Släppa när jag kom ut i friska luften, hade nämligen ont i huvudet innan. Nu är jag på benen igen :) Imorgon kör vi vilodag :)

Lördag morgon

Grrrr nu kom jag åt en sån där knapp igen så jag hoppade tillbaka en sida och allt jag skrivit försvann. Jaja jag hade skrivit ungefär så här: Linkan snodde min rubrik har också morgonmys i soffan, hon vaknade 7.00 så det var bara att hasa sig upp, jag har inte skrivit så mycket den här veckan men det beror på att det är sportlov och vi försöker hitta på saker med Rasmus, igår var vi och badade.... Jag hade skrivit lite mer invecklat men det får bli en sammanfattning.

Jag förstår inte vad jag ska göra för att gå ner de sista två-tre kilona, jag väger fortfarande 65 kg och jag har ätit GI i fyra veckor nu och faktiskt varit rätt duktig, bara fuskat lite på helgerna, jag kör min morgonträning som består av styrketräning för mage och bäcken, jag har tränat lite handboll, hur svårt kan det vara?? Har två teorier antingen måste jag öka intensiteten på mina träningspass (funderar på att köpa lite snygga löpakläder, ett par schyssta hörlurar och nya löpardojjor för att motivera mig till att gå ut och springa också) eller så kanske jag ska äta ett mål om dagen med långsamma kolhydrater inblandade för det kan vara så att kroppen ställer in sig på svält när jag inte har några kolhydrater att använda till energi och då sparar på fett istället (men det tror jag inte eftersom jag inte tränar så hårt just nu) nä tror mer på att träna hårdare och se till att äta mellanmål. Får se hur jag gör, kanske lägger till lite kolhydrater till lunchen så får vi se vad som händer.........

Idag så blir det hockey, sen tänkte jag titta på handboll, Rasmus ska åka pulka med fotbollslaget och sen ska han sova hos mormor och morfar. Peter ska på fest ikväll med gamla kompisar så jag och Becca ska ha tjejkväll med Tessan ikväll.


Äter korv och pasta sjäv med händerna, funderar på att börja servera asiatisk mat nu;)


Ramlade i hallen och slog lite i huvudet, tankar lite tröst hos mamma

nu känns det lite bättre......

Morgonmys i soffan

Jag sitter och dricker en  kopp kaffe och Novalie tittar på barnprogram. Novalie vaknade vi 06.15 idag så jag smög ut med henne så Rickard får lite sovmorgon.
Idag blir det nog en löprunda efter frukosten och sen efter det så ska vi kanske ut och kika efter en ny barnstol. Ngn som har tips på ngn bra ?
Nu är det dax att byta bajsblöja nr 3 , får se hur många bajsbyten det blir idag. Hoppas det inte blir som igår, jag tappade räkningen efter den åttonde ... ( sorry)
Puss och kram Jessica

Lite bilder från idag....

På väg ut på morgonprommise..
Skulle bara springa in och köpa en burk barnmat innan prommisen. Råkade visst blir lite mera shopping till Novalie
En glad liten snorpa idag... 

Efter träning är man värd lite avkoppling i soffan...
TREVLIG HELG!
puss och kram Jessica

Träning fredag 4 mars

Blev en kort prommis idag på 50 min i REGN inte var det ngn sol som jag trodde...
Sen efter lunchen så körde jag ett litet pass här hemma. Hittade det på internet och tyckte det såg lite roligt ut.
Uppvärmning: 3 varv, 10 st swing,10 st squat, 10 st push ups
Dagens wod :
2 varv på tid med en 12 kg kettlebell
20 st swing
20 st Around the body pass åt höger
20 st Around the body pass åt vänster
20 st Larry bird`s ( tänk att du spelar basket... Passa först åt vänster, få tillbaka den , vrid sen till höger och passa och få tillbaka och sen skjut bollen i korgen) Så fick jag den förklarat :)
20 st Hockey Lunge
Tid : 11:15

+
Tabata plankan

OVER AND OUT! :)
Trevlig helg på er , ikväll blir det godis och Let`s dance för min del. Blir nog en löprunda imorgon och sen på söndag tar jag en vilodag ... Det behöver min kropp :)
Jessica

Sol och fredag, det kan inte bli bättre !

Det blev lite shopping i bromma blocks igår, fast det blev inte som vi trodde. Både jag och Jenny åkte dit och trodde att  vi skulle shoppa massor till oss själva. När vi sen skulle åka därifrån så insåg vi båda att vi inte köpt ngt till oss. Jag vet att jag shoppar bäst till mig själv när jag går solo, tror Jenny är likadan. Men att det inte blev någonting,det trodde jag inte skulle ske, eftersom vi båda åkte dit för att handla med fokus på oss.Till Novalie blev det lite kläder och en bok , Rickard fick en hoodtröja av mig och sen så köpt jag en skål för att ha godis i. Man skulle kunna handla hur mkt som helst till Novalie :) Gillar dock inte att allt ska vara så himla sockersött till tjejerna, så det blir en del "killkläder" till Novalie :)
Söt söta strumpor , gullunge står det på de röda .
Nu ska jag snart bege mig ut på en prommis och njuta av SOLEN och att det är FREDAG!
Puss och kram Jessica

Dags att skriva ett inlägg

Såg precis att det var dags att skriva ett inlägg, Jessica ligger långt före mig den här veckan, vi kör liksom varannan vecka med skrivandet.

Igår var jag med Rasmus, Stoffe och Becca i Kungsträdgården, killarna åkte skridskor och prövade på lite olika aktiviteter sen åt vi på McDonald´s kan inte rekommendera deras GI-alternativ tog en Ceasarsallad och jag var hungrig igen efter en timme.


Matpaus i Kungsträdgården

Skridskorna var tydligen dåligt slipade så det blev en kort åkning


Ikväll är det handbollsträning igen, jag var nere i tisdags också och det märks att hemmaträningen börjar ge resultat har försökt att köra på pilatesbollen varje dag (utom helger) även fast jag tycker det är grymt långtråkigt, men i tisdags kunde jag till och med skjuta några skott från backen. Får se hur det går ikväll.

Igår var jag och Jennie nere på lokalpuben och tog två öl (och en halv) mycket skönt med lite kvalitetstid utan barn, man glömmer bort att möjligheten finns. Det värsta är att jag inte tål så mycket nuförtiden så jag var sliten i morse, får nog ta Jennies råd och träna minst en gång i veckan så jag klarar av sommaren obligatoriska resa till Åland;)

Så har vi ju lilla Buddha som sitter bra där hon sitter, om nåt ligger för långt ifrån så skriker hon tills någon ger henne det hon vill ha. Samtidigt som jag tycker att det är skönt att hon inte rör sig för mycket, eftersom då kan man lämna henne på filten utan att hon gör några dumheter, så försöker jag träna henne i smyg på att åla och krypa. Nu har hon även börjat äta smörgås vid frukostbordet, som hon äter själv men hälften hamnar på golvet.

Smular man ner golvet, får man också plocka upp efter sig;-)

Idag blev det en softardag, Robin ringde på morgonen och frågade om Rasmus ville följa med på bio, vilket han förstås ville. Så jag och Becca har städat lite, myst lite, ätit lite, druckit ganska mycket kaffe:) och varit på en kort promenad för att få lite luft. Har liksom lite fredagskänslor och vårkänslor så nu är jag sugen på att göra i ordning balkongen så man snart kan inta morgonkaffet där, längtar!

Ha det bra, puss Linda

Hemmaträning torsdag 3 mars

Uppvärmning: 3 varv
10 st squats
10 swings 12 kg
10 st burpees
Dagens Wod: "björnen"( vändning,benböj,press) 12 kg
10 st höger , 10 st vänster, 10 st höger, 10 st vänster
= 1
TID: 5.20
+ Plankan 1 min x 5

Shopping i bromma blocks idag .

Novalie har börjat vakna vid sex, halv sju tiden nu, eller hon har iallfall gjort det hela denna vecka. Tycker det är rätt så skönt att gå upp då för då blir dagen lite längre. Annars så brukar vi stiga upp vi nio tiden , äta lite frukost och sen åka iväg för att träna. Nu är frukosten redan avklarad vid kvart i åtta så nu får vi ngr timmar här hemma innan man måste åka iväg, jätte skönt!  Nu börjar vi få in frukost rutinerna också. Innan när inte hon åt frukost så kände jag att jag kunde sätta mig framför tv:n och äta, men nu när hon börjat äta gröt till frukost så vill jag att vi sitter vid bordet och äter tillsammans . Idag blir det ingen träning på klubben, istället blir det ett lätt träningspass här hemma och sen shopping med Jenny i Bromma blocks :)
Jag gillar att läsa sagor för Novalie....Här står Novalie upp när jag/grodan läser  för henne. Mkt poppis ;)
Puss och kram Jessica

och så var de sju stycken!

Vad mkt lite sol kan göra, genast så känns allt så mkt roligare. Tog mig en  lång prommis i det fina vädret idag, helt underbart! Solbrillorna och västen åkte på, ingen tjock vinterjacka här inte :)
Nu längtar jag verkligen till våren och att få flytta in i vårt hus. Vill flytta nuuuuu ! Vill fixa och trixa .... Ser verkligen fram emot att fixa ordning alla rum. Första perioden så kommer vi nog inte göra annat än att fixa med huset, vi kommer nog inte vilja göra ngt annat. Det ska bli roligt att göra det ihop med Rickard. Kommer nog bli en mindre social period i våra liv ,men hemmakära som vi är så kommer vi nog inte må dåligt av det.
Upptäckte idag när jag gav Novalie lite gröt att hon ytterligare har fått en tand. Så nu har hon redan sju st, helt sjukt :) Hon ser ut som en liten vilde med sina tänder.
Håller tummarna att vädret blir likadant i morgon ♥ Nu ska jag laga paj till middag, mums!
Puss Jessica

Fick en fin present av mannen idag :)

Wihooooooo :)

Träningpasset i hallen är avklarat :) 2 mars

Eftersom svägerskan är hemma och är sjuk så fick det bli ett träningspass här hemma istället. Hade tänkt gå ut och gå innan men Novalie somnade om så jag passade på att köra dagens wod nu istället. Får gå ut och gå runda som tar 80 min lite senare när hon vaknat till liv.
Idag blev det
100 st squats    
100 st push ups 
100 st step ups
100 st burpees 
100 st dips      
Tid: 29:51 ( ingen bra tid , det som tog lång tid var push up och burpees. Gjorde 50 st vanliga push ups sen gjorde jag dem på knä)
1 min x 4 Plankan 

Tisdag 1 mars Träning

45 min prommis
+
Trodde inte att detta pass skulle vara så jobbigt som det var . Kändes massor i  axlarna och handlederna,puuh!
Roligt !!!!!

Bra tisdag....

I morse så vaknade Novalie redan vid halv sju. Det är lite tidigt för att vara henne, hon brukar nästan jämt vakna till liv runt åtta tiden annars. Vi startade dagen med lite bus i sängen och sedan gick vi upp och åt lite frukost. Novalie fick lite gröt och jag gjorde mig en smoothies. Efter frukosten så blev det lite mera lek med Novalie tills det var dax att åka och träna. Tog bilen idag eftersom vi skulle till läkaren efter träningen. Jag parkerade bilen i sickla och sen så gick jag in till slussen istället. Där träffade jag Jenny på klubben och körde ett roligt och jobbigt pass. Blev bussen tillbaka till sickla sen för att ta bilen till Nacka sjukhus. Det var som jag trodde ingen fara med Novalies nacke. Allt såg jätte bra ut :)
Efter det så åkte vi hem och åt lite mellis , dröjde inte länge innan Rickard kom hem. Han fick ta Novalie och jag passade på att slänga i en tvätt i maskinen och sen stryka/vika tvätten från i går.  Novalie har inte alls sovit så mkt under dagen idag, hon sov 45 min när jag gick in till slussen och sen så somnade hon i bilen på väg hem(5 min). Det är väldigt lite, speciellt när hon gick upp så tidigt också. Så när klockan visade halv sex så var hon sååå trött, satt och gnuggade ögonen och ville bara gå och sova. Blev en lite tidigare nattning idag :)
Nu fick jag ett mess av Jenny, hon har gått och blivit sjuk( stackarn) så det blir ingen träning på klubben imorgon. Det får bli ett träningspass här hemma istället.... Bättre än inget alls :)
Novalie spanar in när moster tränar
Theo charmar sin faster ♥
Puss och kram Jessica

Tillägg på önskelistan...

Här kommer lite mer saker jag önskar mig! :-)

Från Scorette, st 38


Kan tänka mig röda eller svarta också......

Hörs senare, puss/ Linda

RSS 2.0