Sovmorgon :)

Wiiihoooo Novalie somnade om idag så jag fick sova till 09.30 :) Hon vaknade som vanligt vid 05.30, hon fick i sig lite mat och sen så vaknade vilden i henne. La henne mellan mig och Rickard, och som alltid så kastar hon sig på honom och börjar slita i hans halsband så att han vaknar. Ibland så väcker hon honom med våld, mindre roligt kanske ;) Vi brukar ligga kvar i sängen och busa ( jag halvsover) till klockan åtta sen brukar vi stiga upp, men idag vid halv åtta så blev hon jätte trött igen. Hon fick lite mera mat och somnade om och det gjorde jag också.
Igår så var jag på babysim eftersom jag missade i tisdags. Efter badet så gick jag lite i sickla och shoppade lite kläder till Rickard ( tänk om han skulle få för sig att shoppa till mig ngn gång ;) ) och sen lite mera tyg så att jag kan sy fler mössor och dreggelhaklappar  nu till de som vill ;)
Nya tygerna (övre bild)
Priset kommer nog bli : Mössa 130 kr, 20 kr med extra tryck och 60 kr för en dreggelhaklapp.
Nu väntar jag på att tvättmaskin ska bli klar och att Novalie ska vakna, sen ska jag ta bussen hem till Linda. Blir grillning i sköndal ikväll :)
Puss och kram Jessica

Finns inga problem, bara lösningar:)

Som ni säkert redan läst så hade vi heldag med Jessica, Novalie och Sanna igår, först sångstund sen hemmahäng här med lunch och fika.

Eftersom jag har problem att synka telefonen med datorn så har jag fått maila min nya bilder till min mail så vi får se om det funkar.

Idag hämtade jag killarna (Rasmus och Dogge) redan kl ett för skolan hade halv planeringsdag, men innan hade jag följt Rasmus till skolan och gått morgonpromenad förstår inte varför jag slutade med det? Morgonpromenade avslutades iallafall med en frukost hos mormor. Vi har pratat lite om vem Rebecca egentligen är lik, hon har ju helt klart en del drag från Peter och är väldigt lik Rasmus när han var liten men hittar inte många likheter med mig från när jag var bebis. Men min mormor brukar säga att hon liknar Ann-Marie (mamma) när hon var bebis så därför var jag tvungen att ta några kort på mormors bilder idag och ja, jag undrar om hon inte har lite rätt, eller så är det bara locken och det faktum att de två är bebisar på bilderna som gör att de är lite lika, bestäm själva:


Samma mössa 59 år senare....


mormor och mamma

Här tycker faktiskt jag att det ser ut som Becca!!!


mellan syskonen finns det iallafall vissa likheter!!!


Samma ålderskillnad men ett nytt decennium......

Ikväll ska jag åka in till söder och ta en öl med diverse handbollstjejer, tjohooo!!

Kram på er/ Linda


Heldag med Linda :)

Började denna dag med ngt tråkigt :( Lämnade in bilen, så nu kommer vi vara utan bil i 10 arbetsdagar! Hur ska vi klara oss??? Största frågan är hur kommer jag få Rickard att åka kommunalt i helgen ( Hoppas på att vi kan få låna Lindas bil )
Efter det så tog jag bussen till sköndal( tog bara FEMTIO minuter!!!) för att gå på sångstund med Sniffi och Linda.
Efter sångstunden blir det lite lek:)
Novalie, Ella och Beccis...
Efter vi varit där så följde jag med Linda hem. Småttingarna somnade så vi kunde fika i lugn och ro :) Linda passade Jennies och Patriks dotter ( sköndals Suri),sötare och snällare tjej får man leta efter....
Novalie fick låna Beccis "gungstol", snark!
Imorgon får jag se om jag åker och badar med Novalie. Jag råkade försova mig i tisdags så vi missade babysimmet :(  Novalie har blivit en vilde på morgonen, hon vaknar vid halv sex och lever loppan i sängen. Så när hon somnade om igen vid halv åtta så somnade jag också om och vaknade vid nio och simningen börja halv tio. Dålig mamma!
Nej nu ska jag kolla på BB.
Puss och kram Jessica

Min första dreggelhaklapp :)

Sydde min första dreggelhaklapp idag :)
Den ska lilla  dreggel Beccis få av mig ♥
puss Jessica

Påskhelgen i bilder...

Nu har jag inte skrivit på ett tag så det blir en kort uppdatering...
Påskhelgen på landet var jätte mysig,full fart med tre små vildar;)  I fredags fick vi träffa lilla Havanna( Novalies kusin) , så himla söt. Passade även på att hälsa på mina kusiner och faster/farbror på landet i vämlinge. Det var jätte länge sedan vi sågs så det var verkligen jätte roligt att träffa dem alla. Novalie fick en fin flytväst av dem, TACK SÅ JÄTTE MKT! I måndags så åkte vi ut till min mamma och Lasse,Rickard åkte ut och fiskade med lillebror och jag hängde med mamma. Vi passade även på att testa flytvästen :)
Havanna
Kusinerna Holst
Hanna busar med Novalie....
Linn läser saga för Novalie...
Novalie med sin Moster ♥
Puss och kram Jessica

PANIK!!

I förrgår så upptäckte jag att min Iphone hade gått sönder lite i plasten där man laddar den när jag tappade den i backen. Först trodde jag inte att det gick att ladda den och fick nästan svårt att andas, sen säger Peter att du kan väl ta en gammal telefon. Jag lät ungefär som dem där tjejerna i Kicks reklamen när hon ser att hunden tuggar på läppstiftet!!! VAD SA DU??? Det kändes som hela min värld skulle rasa samman, vad skulle jag göra utan min Iphone??? Jag gick därifrån mycket snabbt och kommenterade inte ens hans fråga, efter lite meck så lyckades jag iallafall ladda min telefon men nu går det inte att synka den med datorn och hur ska jag då göra med alla bilder?? Måste fundera ut något.....

Ja jag vet att det är ett I-lands problem och att jag är ytlig, men jag är iallafall ärlig;-)

Påskens bilder!

Vilken helg det har varit och vilket väder, helt underbart! I torsdags så spelade jag och Robin fotboll med grabbarna och sen åt vi lunch på torget.

Bajs-paus för Dexter i skogen!

På långfredagen träffade jag och barnen Åsa med familj och Sara en stund på dagen i Bandängen och Rebecca fick span på tuppen i hönsgården och var väldigt fascinerad av den,


Står själv och tittar på tuppen.

På eftermiddagen var det premiärgrillning med den delen av sekten som var hemma. Rasmus fick ta det lugnt eftersom han har öroninflammation.


Äntligen!!! Utan att vara gravid eller amma!!

Dagen efter så var vi ute i parken mest hela dagen innan det blev påskmiddag hos familjen Mattsson.


I parken,


med världens bästa moster.

På söndagen så var det middag i Gamla Enskede hos familjen Wallentin, men innan så gick vi en morgonpromenad hela familjen och spelade lite fotboll nere vid vattnet i Stora Sköndal, älskar sommaren/våren, älskar Sköndal!!


Med mössan som min gammelmormor stickade till mamma när hon var bebis på 50-talet... Ska försöka ta kort på en bild där mamma har mössan för dem är faktiskt ganska lika har jag och mormor kommit fram till så det är väl det som kommer ifrån mig isådant fall!!

Glad påsk på er/ kram Linda


Påskhelgen

Denna förbaskade förkylning som aldrig vill ge med sig. Jag är fortfarande dunder förkyld och det är så tråkigt. Jag mår bäst när jag får träna och röra på mig, så nu väntar jag bara på att förkylningen ska släppa så jag kan komma igång igen. Man fungerar lite konstigt tycker jag , när jag inte tränar så blir jag mer sötsugen och skulle i princip kunna äta hela tiden. Inte  kunna träna och sen trycka i sig socker är verkligen ingen bra kombo. Det är tur att jag och Rickard har vårt sockerförbud nu , annars så skulle jag nog ha moffat i mig massa godis vid det här laget. Vi har faktiskt fuskat lite med vårt sockerförbud och ätit lite naturgodis under helgerna. Vi kommer även ge oss ett frikort nu i påsk... Och bara för det så betyder inte det att vi ska TRYCKA i oss massa godis, det lämnar jag åt de andra ;)
Det här med socker har man ju tänkt rätt så mkt på nu när man skaffat barn, vad vi ska ha för regler gällande det sen när Novalie blir lite äldre? Ngr klara regler som vi kommer ha är att det är mjölk eller vatten som gäller till middag, inget annat! Cola cola är inget jag är förtjust i att barn dricker så det kommer bli väldigt sparsamt med det. Max ett litet glas till godiset på lördagar( om det ens kommer att bli det). Vi Kommer ha lördagsgodis, och då kommer hon få välja vad hon vill ha, godis,chips eller glass.  Jag tycker inte om att barn får i sig massa socker, vet själv bara hur dåligt min kropp mår när den får i sig det. Finns massa annat gott man kan bjuda på än cola och godis.
Påsken kommer vi att fira på Rickards land så dit åker vi imorgon. Ska bli trevligt att åka dit och träffa alla, det blir nog fullt hus tror jag. Andreas med familj kommer dit, plus hund och sen tror jag att Max och Mikaela med sin lilla Havanna kommer dit . Blir tyvärr inge gos med den lille för min del eftersom jag är förkyld, jag får se men inte röra:( Får hoppas att det blir fint väder så att man kan vara ute för annars kommer det nog bli väldigt trångt inne :)
Känner jag mig rätt så kommer jag nog smita iväg lite med Novalie så jag får lite egentid. Tycker det är jätte roligt när vi blir så många men jag brukar behöva få en liten stund för mig själv när vi blir så många. Sen tror jag att det kan vara bra för Novalie att komma iväg lite så hon får "vila" lite. Nyfiken som hon är så kommer hon få fullt upp i helgen... :)
Hoppas alla får en trevlig påsk !
Puss och kram Jesscia

härliga vår!

Idag har varit en sådan där toppendag, vi började med att gå på sångstund sen gick vi på långpromenad med Linkan och Stefanie som vi avslutade med en fika ute på kondiset. Sen mötte jag mormor och tog en fika till där innan vi hämtade Rasmus som nu är ledig till på tisdag. Nu sitter vi i soffan och slappar lite innan fotbollsträningen, tänkte passa på att springa en runda medan Rasmus tränar.
Vi har ingenting planerat i påsk förutom en fotbollsturnering på lördag, jätteskönt! Kanske kan vi få in någon sektgrillning, får se;) Jo just det ska träffa Åsa med familj på fredag...


Fika utomhus!!!


Kan själv! har dessutom hittat ett väldigt jobbigt skrik när jag inte får som jag vill, börjar visa lite vilja nu....

Kram på er/Linda

Galen helg

Den här helgen var helt galen, först så kom Karin hit i fredags och sov över, vi tittade på talang och åt godis. Sen på lördag så var killarna iväg med Patrick på hans överraskningsdag eftersom han fyllde 40, på eftermiddagen så åkte jag och hämtade dem och kom efter med åka runt i förorterna hem till Jennie och Patrick där släkt och vänner väntade. Sen skyndade jag och Peter oss att komma hem och duscha och iväg till nästa fest som var Tottes 65:års fest som var lyckad som vanligt. Innan jag hämtade killarna så var jag och lämnade Rasmus och Rebecca till mormor och morfar. På söndagmorgonen så skulle vi upp kl åtta för att titta på Rasmus som skulle spela S:t Erikscupen, dem vann med 9-1 så det var jättespännande;-).

Igår så gick Rasmus till skolan själv för första gången, sen gick jag och Becca en promenad innan vi skulle träffa Emelie och äta lunch i Farsta efter det så skjutsade jag hem henne och fick med mig två stolar till balkongen som är dags att pimpa nu så jag kan dricka mitt morgonkaffe där, kanske någon dagens oxå;) det är lustigt vad det här vädret gör med en, direkt börjar det suga i vintarmen och förra våren blev det ju inget sånt för mig. På kvällen var vi på Hammarbys premiärmatch på söderstadion 2011, man kan sammafatta den med 87 apdåliga minuter och fem hyfsade. Vi låg under med 1-0 till den 87:e sen vann vi med 2-1. Stämningen på Söderstadion var helt ok!:)

Inatt så vaknade Becca fyra och kunde inte somna om, hon var så täppt att hon inte kunde ha nappen i munnen, så det blev soffan för oss. Idag så åkte jag till jobbet och lämnade lite papper sen gick jag och Maria hem från Skogås. Sen har det varit full fart med kompisar, sängbärande, barnvakter, handla mat, hämta Rasmus med cykeln och nu äntligen sitter vi tre av fyra i soffan och kollar på Djurgården när de möter Gais och det är fullt krig i soffan mellan Peter och Rasmus, Peter klagar på Djurgården och Rasmus klagar på Gais. Själv sitter jag med datorn och dricker ett glas rödvin, för förbränningens skull;-)

Imorgon blir det sångstund och promenad med Linkan!


På lunch i Farsta med......


fina Emelie!


prövade hårbandet eftersom hon hade en bad-hairday, är lite osäker känns lite inte jag.....

Kram på er/ Linda


Sjukstuga :(

Idag när jag vaknade så mådde jag inge vidare, förkyld och ont  i halsen. Ringde Rickard när jag gått  upp och hörde knappt att det var han i luren. Han hade också jätte ont i halsen.Novalie är fortfarande snuvig och har en hemska slemhosta så nu är det sjukstuga här hemma.   Vi tror hon blev smittad av Theo (hon får sluta sno hans leksaker)och vi av henne. Hoppas att vi blir friska snart för jag vill inte vara sjuk. Jag fick ställa in träningen idag med Jenny, och det gillar jag inte. Jag vill träna!
Strålande sol och blå himmel ute , då kan man inte sitta inne även fast man är sjuk. Så jag klädde på oss och sen så gick vi ut. Novalie fick gunga för första gången och det var verkligen en hit! Efter det så gick vi och satte oss i gräset en stund tills det var dax för henne att sova. Då la jag ner henne i vagnen så hon fick sova och jag gick och satte mig på en bänk i solen tills det var dax för att gå och hem igen och ge lillsnorpan mat.
Novalie fick en liten present av mig idag, en alldeles egen iphone :)
Stolt iphone ägare :)
Puss och kram Jessica

Underbar helg!

Lördagen börjades med en prommis i Rudans skogar. Blev en lite längre runda än vad jag hade jag tänkte, råkade glömma bort vilken färg på spåret det var som jag skulle följa( så det blev nästan milen). Men tillslut så hittade jag ut och kunde snabbt pina hem och duscha för att sen åka in till medis och träffa Karin,Hasse, Niclas,Johan och Fredrik.
Ett nice ställe i skogen :p
Tänk vad lite sol kan göra med alla. Det kryllade av folk på medis, de flesta hade solbrillorna på, en öl i handen och ett leende på läpparna. Första gången jag verkligen fick suget att festa... Men jag fick snällt åka hem med svanens mellan benen utan ngn alkohol i kroppen men med världens BÄSTA UNDERBARASTE UNGE!
Idag blev det ingen prommis utan idag fick kroppen vila. Istället så åkte vi tidigt till sickla för att titta på tapet. Nu har vi äntligen valt och beställt . Känns riktigt skönt att checka av det från listan. Nu är det bara golv vi ska välja.
Efter det så åkte vi ut till Ingarö för att sjösätta  våran båt. Kommer nog bli många turer med den i sommar, härligt härligt. Måste köpa en flyttväst till Snorpan så att hon också kan få åka med. Medan Rickard och lillebror fixade med båten så hängde jag med mamma, Carro och Sofie. Har verkligen haft en jätte mysig dag ♥
Novalie och tant Karin ♥
Myser/vilar i Niclas famn....
Blev även ett stopp på mosebacke i lördags också :)
Söker ögonkontakt...
Glad liten skit på väg till sin mormor ♥
Fick en påskpresent av sin mormor idag.

Min älskling!
Puss och kram Jessica

Solen gör mig pigg och glad :)

Fredagar är ju så underbara, speciellt när det är så här fint väder som det har varit idag. Idag har jag bara tränat och haft det skönt i solen. Efter träningspasset med Jenny idag så gick vi tillbaka till sickla och köpte oss  en smoothie och satte oss ute i solen. Tänk om vintern bara skulle vara i en 2 månaders period och resten vår och sommar, vilken dröm!  Hoppas vädret håller i sig hela helgen :)
I måndags så började Novalie hasa sig fram och för varje dag som har gått så har det bara blivit mer och mer. Hon verkligen drar sig fram med armarna. Lägger man iphonen en bit ifrån henne blir hon helt galen och skyndar sig dit. Rumpan och benen börjar sakta men säkert hänga med i rörelsen, så snart kryper hon väl för fullt. Kan inte förstå att hon blir 8 månader den 20:e. Det har gått så fort!
Det är roligt att äta själv :)
Idag är det 31 dagar kvar till inflytt, så nu är det verkligen inte långt kvar. Det ska bli så roligt! Det är fortfarande lite overkligt att man ska flytta till hus. Nu är man verkligen vuxen, gift, barn och hus. LOVELY!
Ser fram emot många sommarkvällar ute på altan ♥
TREVLIG HELG!
puss och kram Jessica

Fredagens träningen ute i sooooolen :)

Idag blev det ingen träning på klubben utan det blev ett pass utomhus istället. Inte vill man vara inne när man kan vara ute när solen skiner.
Mötte upp Jenny i vanlig i ordning i sickla och sen så gick vi till hammarbybacken, för att köra backträning ( JA DU HÖRDE RÄTT LINDA BAAAAACKTRÄNING ;) )
Dagens Wod blev:
6 varv
run 140 m backe, upp
run 140 m backe ,ner
50 st squat
run 140 m backe, upp
run 140 m backe, ner
50 st swing 12 kg kettlebell
run 140 m backe, upp
run 140 m backe ,ner
50 st squat
run 140 m backe, upp
run 140 m backe, ner
50 st swing 12 kg kettlebell
run 140 m backe, upp
run 140 m backe, ner
50 st squat
run 140 m backe, upp
run 140 m backe, ner
50 st swing 12 kg kettlebell
Tid: ca 28 min

Sen blev det även en liten pw med mannen när han kom hem från jobbet,50 min.



Fredag, igen!!

Idag är det fredag igen, och solen skiner utanför fönstret! Ska jag försöka städa lite inför helgen och finbesök ikväll! Stortjejen kommer hem ;-) Sen ska vi ta en promenad till Farsta och köpa en födelsedagspresent till ett kalas som Rasmus ska på i helgen.

Igår så körde jag styrkeprogrammet på morgonen och var ute och sprang på kvällen, så det blev en riktigt hurtig dag. Det kompenserade vi med lite ost och vin till hockeyfinalen efter löpningen.

Imorgon ska min bebis sova borta för första gången. Det ska bli spännande hur det går, det kommer säkert gå jättebra, hoppas jag iallafall. Rasmus och Rebecca ska sova hos mormor och morfar för jag och Peter ska på 65:års-skiva. Det kanske låter tråkigt men jag kan lova att det blir allt annat än tråkigt, ni som känner Totte förstår säkert vad jag menar;-) Fast det får bli ganska lungt för mig för jag måste kunna köra bil söndag morgon eftersom Rasmus spelar sin premiärmatch i sanktan på söndag kl. 9.

Nu ska jag bara bestämma mig om jag ska träna nåt idag eller inte......

Kram på er/ Linda


Röjaren!!! Lite tidningar och några cd-skivor har blivit råkat ut för Godzilla den här gången.

Älskar solen :)

Vilket väder det har varit idag, helt underbart!
Idag var det dax för Bvc igen och det är alltid lika intressant att se hur mkt hon väger och hur lång hon har blivit. Om jag säger så här, vi har helt klart fått en lång tjej :) Hon är nu 73.5 cm ( medellängden på en 1 åring är 74) och väger 9810 gram.
Efter vi varit där så åkte jag in till söder för att träffa Sniffi. Var jätte länge sen vi sågs så det var verkligen jätte roligt och  jätte mysigt att äntligen ses. Hon har ju en liten Ella som föddes exakt 1 månad efter Novalie. Kommer bli väldigt roligt sen när de blir lite äldre och får lite mer utbyte av varandra. Är så glad för att det är så många av mina vänner som också har små bebisar nu :) Vi tog en lunch i skrapan och sen så gav vi oss ut på en liten prommis nere vid vattnet. En kaffe i handen , strålande sol, världens underbaraste unge i vagnen och jätte bra sällskap. Ja ni förstår, HELT UNDERBART!
Bestämde igår att kroppen skulle få vila idag och det har den faktiskt fått göra. Men imorgon tuffar vi på igen! Det blir backträning plus lite annat roligt i hammarbybacken med Jenny.
Dax för nattning....
Puss och kram Jessica

En liten uppdatering!

Igår skrev jag inget fast jag lovade, glömde helt bort, det var full fart hela dagen:-) Först frukostmys i soffan, sen hemmaträningsprogrammet på pilatesbollen, sen sångstund, långpromenad, lunch hos mormor, möte på jobbet, hämta Rasmus, laga mat till Rasmus, få iväg Rasmus till fotbollsträning, hämta Rasmus på fotbollsträningen, vara där en timme för att jag hade tänkt fel på tiden, fysa häcken av mig på fotbollsträningen, hem natta Becca, äta fiskgryta framför TV:n, SOVA!

Idag ska jag på ta-igen-sim med Becca, annars har jag ingenting planerat. Ska försöka träna lite hemma före vi åker sen får vi se vad som händer!

Kram på er/ Linda


Blir såååå trött.................


Helt färdig efter dagens träningspass :)

Först en pw på 4,6 km till klubben.
Dagens wod:
1)
7 varv:
1 min rodd
15 st Db thruster (on the minute) 2 x8 kg kettlebell
Kändes i benen kan jag säga....(efter ngn minut vila så var det dax för wod 2)
2)
21-15-9
Bar-facing burpees
swing 16 kg kettlebell

Vet du inte vad en bar-facing burpees är!? kolla in videoklippet
http://youtu.be/KPXf389DAkM
Helt färdig efter detta pass, så imorgon får det bli vila för min del :p
Puss och kram Jessica

Vad gör ni denna tråkiga onsdagsmorgon?

Själv så sitter jag och laddar för att snart åka iväg på sångstund med Linda och Beccis,  och sen efter det ska jag iväg och träna. Först ngt för Novalie och sen ngt för mamman :)
Skön start på denna dag :)
Puss och kram Jessica

Träning tisdag 12/4

Det blev bara en  löprunda för mig idag... Tog samma runda som jag alltid brukar ta och konstigt  nog så visade runkeepern bara 6,89 km. Förr så har den visat 7,60 km, så jag vet faktiskt inte  hur lång den rundan är nu!? Idag tog det mig 45 min att springa den. Så jag tvivlar på att jag sprang den på 38 min som jag trodde förut( den gången Rickard råkade stänga av tidtagningen). Det är helt omöjligt!
När jag kom hem sen efter löprundan så var middagen färdig, så det var bara för mig att hoppa in i duschen och sen fick jag i mig lite krubb. Så nu är jag mätt och belåten också! Jag har det väldigt bra :)
Puss och kram Jessica

En soft dag !

Idag har dagen sett ut så här, babysim,fikat med Linda, strosat i sickla, en till fika med Linda men denna gång fick vi sällskap av Inke. Sen så  avslutade  jag med att åka till Rickards jobb för att kolla blandare.  Vi hittade en som vi båda gillade,  så nu har vi nästan köpt/beställt  allt som vi behöver till köket. Det återstår att bestämma vilken tapet vi ska ha och belysning.... Vitvarorna som vi ska ha är också beställda nu , det blev de senaste från Husqvarna, mkt nöjd!
Sitter här och funderar om jag ska orka ta mig ut på en löprunda. Det är rätt så skönt väder för att gå ut och springa och eftersom det inte blev ngn träning på klubben idag så borde jag ge mig ut-
Trötta tjejer efter badet...
Nyinköpt skötväska :) (  det blev en converse)
Nej nu ska jag svida om till träningskläderna så jag kommer ut ngn gång.
Puss och Kram Jessica

Lyxdag

Idag har det varit en riktigt lyxdag, först var vi på babysim. Där simmade Becca själv med armpuffar hon ser ut som ett litet grodyngel när hon kom farande men hon tycker inte om att dyka från räcket på kanten hon vill hellre vara i vattnet hela tiden. Efter babysimmet så fikade jag och Linkan jättelänge och sen tittade vi lite i Sickla, jag köpte en hatt till på lördag och ett par fotbollknickers till Rasmus för han har sin första match i sanktan på lördag, sen åkte vi och fikade lite mer med Inke i Sköndal för hon var här på jobb. Me like!

Nu kryper Becca på riktigt med båda knäna i golvet och hon kan komma upp från magläge. Snart ska jag laga mat, tror det blir kassler och broccoligratäng idag, jag och Peter har börjat om vår GI-diet efter semestern gick nog upp ca två kilo på den veckan men det är det värt!! Men nu Project runway min eftermiddagsunderhållning....


En besviken bajare efter premiären!!

Kram på er/ Linda

Måndagens träning!

Började med en pw till klubben ,4.6 km .
Sen blev det ett skönt träningspass på klubben...
Uppvärmning: 1 min run x 3,  lite wall climbs och hspu
Både mina och Jennys hspu var mkt bättre än förra gången, riktigt roligt!

Här gör jag en Hspu (handstående armhävning)

Dagens Wod: 5 varv
5 st pull ups
10 st back extension
15 st situp
20 st box jump
( Gjorde inga snabba situps, utan jag höll tillbaka på nervägen. Vill fortfarande vara rätt så försiktig med att göra vanliga situps... )
Tid:15.55
+
plankan 1 min x 5
+
en till pw på 4,6 km

Kusinerna ♥

Det ska börjas i tid, uffuffuff!

Linda igen!

Hej nu är jag tillbaka igen! Vi har varit i fjällen en vecka och haft det väldigt mysigt, Rasmus gick i skidskola och fick massa vänner som han lekte med. Så när vi skulle åka hem på lördagen så låg han under täcket och grät. Jag känner verkligen igen mig i det, hur man kunde längta fruktansvärt mycket till något och när den resan väl kom så hade man jättekul men när man skulle hem och säga hejdå till de nya kompisarna så var det bara alldeles tomt i magen.

Becca säger numera e de? om allt hon ser, hon säger också bappa och ibland något som kan liknas med hej när någon kommer. Hon kryper med en knät i golvet och den andra foten som en apa. Hon fick feber när vi kom hem i lördags och har inte varit så sugen på mat men verkar vara på betydligt bättre humör idag.

Idag gick vi och la oss efter att grabbarna stuckit och bara sov i två timmar till, välbehövligt efter två tunga nätter med feber mm. Sen har vi bara latat oss, plockat lite med tvätten, pratat i telefonen och när jag skrivit klart det här ska jag förbereda maten sen ska vi gå en promenad och hämta Rasmus. Sen följer vi Rasmus till fotbollsträningen och så går jag och Becca vidare till Tallkrogen där det är stor fotbollspremiär, äntligen! I år går vi upp!! Eller???

Här kommer iallafall lite bilder som jag inte kunde ladda upp i fjällen.

Det här precis utanför stugan framför backarna!

Familjen annorlunda;-)

<3

Hatar att jag verkligen anstränger mig men ändå förlorar!

Trollunge!

Så fin bild, funderar på att göra en canvas av  den!

Hemma igen!!!

Skriver mer imorgon, Kram på er/Linda

Kök beställt !

Nu har vi äntligen bestämt oss och beställt kök från kvik. Känns jätte skönt att man tagit det beslutet. Nu kan man börja lägga fokus på annat, som t ex vilken tapet vi ska ha eller vad vi ska ha för golv. Det är verkligen inte lätt, speciellt inte för mig som är en typiskt våg :)
Igår så började vi dagen med att åka till colorama för att titta på lite tapeter till köket och till Novalies rum. Så nu sitter jag här med två tapetprover och kan inte riktigt bestämma mig för vilken som skulle passa  bäst i köket. Ska ha tapet istället för kakel. Novalies tapet var inte alls svår att bestämma, hade jag nästan redan gjort innan vi åkte dit. Ville bara se så att den såg ut som den gjorde på bild. Rickard tyckte också den var fin så den  får det bli. Ska bli så roligt att inreda ett flickrum :)
Novalies tapet som ska sitta på  ena väggen , resten av rummet ska målas (tror jag )
Viken blir bäst ?
Vi tror nog mest på den till vänster... Den kommer väl se stilren ut?
Nu är det verkligen inte långt kvar, börjar snart räkna ner ( eller det har jag nog redan börjat med ) . Köket kommer levereras hem till oss den 19 maj så den 21 maj ska det börjas bygga kök.
Vi åkte även till bauhouse för att kolla på golv.  Men där började jag få ont i huvudet så vi var inte där så länge. Det fick bli sängen för mig när vi kom hem och vi fick ställa in att åka hem till Sofie. Jätte tråkigt men jag hade inte så mkt val.
Nu ska jag leka lite med Novalie :)
Puss och kram Jessica

Söndagens träningspass 10 april

Idag blev en löprunda på 7.08 km, tid 43 min. Kändes tung i kroppen idag. Sen när jag kom hem så blev det en liten wod ( inspiration från Sofia )
50 st squat
50 st push up
50 st plankan med benlyft
40 st squat
40 st push up
40 st plankan med benlyft
30 st squat
30 st push up
30 st plankan med benlyft
20 st squat
20 st pusch up
20 st plankan med benlyft
10 st squat
10 st push up
10 st plankan med benlyft
Tid: 17.47 min
Totalt 150 st av varje övning . klarade av att göra riktiga push ups(armhävningar) hela vägen till mål :)
Svettiga kramar Jessica

Novalie har fått en till kusin :)

Max och Mikaela fick igår en liten prinsessa ♥ Stort grattis till er!
Verkar som att Holstarna bara kan göra tjejer ;)
När Novalie låg i min mage så sa jag att jag hade på känn att vi först skulle få en tjej och sen att nästa gång så kommer vi få två tvillingsöner... Vi får ser om jag får rätt :)
Idag ska vi bestämma oss för vilket kök vi ska ta,  vi tror att det blir Kvik. Ska dit och titta och ta ett beslut idag. Sen ska vi även till colorama och kika på tapet till köket och till Novalies rum. Sen får vi se om det blir att vi åker och kollar på golv också. Vet inte vad vi vill ha för golv, mörkt, ljust???
Ikväll ska vi hem till Sofie och fira att hon blir ett år äldre :)
Puss och kram Jessica

Ett riktigt roligt träningspass idag :)

Idag blev det först en prommis till klubben på 4,6 km
Sen blev dagens Wod:
Wod 1 blev 5 st deadlift 50 kg och 10 burpees, 5 varv på tid. Min tid blev 5.20
Wod 2 blev tabata x2  ( 20 sek du`s 10 sek vila 20 sek pull ups x8) x 2. Mitt resultat ser du på bilden.
Sen avslutade vi med plankan 1 min x 5
och sen så gick jag tillbaka till sickla, 4,6 km
GRYMT ROLIGT OCH SVETTIGT PASS IDAG :)


Torsdagens träning redan avklarad :)

Klockan har inte ens hunnit bli halv elva än och jag är redan klar med dagens träning och kört två maskiner tvätt, tredje är igång nu :) NICE!
Dagens Wod blev : ( alla övningar med en 12 kg kettlebell)
40 st kettlebell burpees
40 st Triple x
40 st Swing
40 st Clean press (20 höger / 20 vänster)
40 st Front squat
Tid: 18: 37
20 st kettlebell burpees
20 st Triple X
20 st Swing
20 st Clean press (10 höger / 10 vänster
20 st Front squat
Tid: 10:31
Totalt:28.68
Avslutade med 60  st du`s
(triple x är en först en biceps curl, press, tripcespress)
Puss och kram Jessica

En heldag inne i stan.

Dagen började med att Rickard väckte mig 06.50. Tanken var att jag skulle sitta i bilen 07.00 för att jag skulle vara inne i stan kl åtta. Ringde lillebror och frågade om det var sagt att jag skulle vara på bilverkstan  prick 08.00. Som tur var hade vi ingen bestämd tid,  utan desto tidigare desto bättre bara. Rickard hjälpte mig så det gick rätt så fort ändå. Han packade skötväskan och bryggde kaffe och hällde ner det i en termomugg  och sen bar han ner allt till bilen. Så jag fick göra i ordning mig i lugn och ro och dricka mitt morgonkaffe( i bilen), tack älskling!
Novalie sov så sött så jag var tvungen att väcka henne idag, typiskt.Kändes lite taskigt att direkt sätta på henne kläder, ge henne lite mat och sen in i bilen. Men det gick bra, kom fram till verkstan 08.30.
När jag lämnat in bilen så gick jag och mötte jag upp min kusin Sofie på st eriksplan. Vi gick och åt lite frukost på ett cafè och efter det gick vi runt  lite på odenplan. När det sen var dax för lunch så mötte vi upp lillebror och hans arbetskamrater och åt lunch med dem. Efter det så gick jag och Sofie hem till henne eftersom min bil inte hade hunnit bli klar. Har inte riktigt förstått att Sofie verkligen har flyttat hit , det gick så fort allt ihop. Väldigt roligt är det iallfall :)
Hann dock inte vara där så länge för Kjelle ringde och sa att bilen var färdig... Så nu är bilen servad och REN , de tvättade t om  den till mig. Mkt bra service!
Eftersom det inte blev ngn träning med Jenny idag  ,så fick det bli en löprunda när Rickard kom hem. Behövde verkligen komma ut och springa av mig lite.  Kommer inte bli ngn träning med Jenny imorgon heller för hon är sjuk,inge roligt alls. Får se vad jag hittar på för hemma träning.
Nej nu är det dax för Grey`s...
Puss och Kram Jessica

Onsdagens träning

Idag blev det bara en löprunda och plankan ( 1 min x 5).  Tog rundan som nästan är 8 km  och idag kändes det som att den gick fortare än vad det tidigare har gjort. Hade dåligt batteri på iphonen så jag stoppade in den i datorn så att den skulle få ladda och sen satte jag igång tidtagaren och gick ut och sprang. När jag kom hem och skulle kolla tiden, så hade min älskade man varit där och pillat och stängt av tidtagningen. Smått irriterande! Tur att han hade lagat god mat som var klar när jag kom hem . Det tackar jag för :)
Vi tror att tiden blev 38 min, det kan inte blivit mer än 40 min iallfall. Har ingen aning om det är en "bra eller dålig tid", det är bättre än innan iallfall så jag är glad.
Jag måste börja ha lite mål i min träning känner jag. Innan så hade jag ju att gå ner i vikt och det har jag ju lyckats med så nu måste jag komma på ngt annat. Vad är en "bra tid " att springa milen på egentligen??
Ngt som jag kan ha som mål är att greja klockrena hspu, klara av att göra 10 pull ups i rad och springa milen under en viss tid. Det kansker räcker så !?
Puss och kram Jessica

GRATTIS INKE THORS!!!! HURRA HURRA HUUUURRRA!

Idag var det dax för babysim igen och jag tycker verkligen det är roligt. Novalie tycker det blir roligare för varje gång vi är där, man verkligen ser på henne att hon trivs i vattnet nu. Första gångerna så var hon bara trött och undrade nog vad vi höll på med. Nu ler hon hela tiden när vi håller på och det verkar som hon gillar att dyka också, för hon kastar sig verkligen ner från räcket ( man sätter dem där så att de själva ska kasta sig ner, sen tar man upp dem när de kommit under ytan). Tror det är bra för oss båda, hon blir van vid vatten och jag känner mig tryggare i den situationen .
Novalie är fortfarande förkyld så det blir inte ngn skönsömn för min del. Hon vaknar hela tiden av att hon inte kan andas så bra , så det slutar alltid med att jag får ta upp henne och hon får sova på mitt bröst. Jag får sova halvsittandes.
Här har ni hennes sköna sovstil idag på morgonen. Min sovplats var där där hennes högerarm ligger ;) Hon är bäst på att ta upp hela sängen ... Snorunge ;)
Efter simningen träffade jag upp Jenny . Vi tog en prommis till klubben så att jag fick träna ett litet pass där. Jenny är sjuker och mådde inte alls bra idag. Får hoppas att hon mår bättre imorgon. Efter träningspasset så gick vi tillbaka till sickla och efter det så åkte vi hem. När Rickard sen kom hem från jobbet så åkte vi och veckohandla.
Haft en jätte bra dag idag, får se hur morgondagen blir. Ska in och lämna in bilen på bilverkstan inne i stan 7.30. Har ingen aning varför jag sa att jag skulle komma in så tidigt. Får se vad jag hittar på efter det , kommer vara inne i stan och vänta på att bilen ska bli färdig, så om det är ngn som vill umgås så är det bara höra av sig.
Nej nu är det dax för BB och sen är det jag som ska hoppa i sängs...
Nattsago läsning för lillsnorpan.
NattiNatti ♥
Grattis systeryster på din födelsedag, älskar dig!

Tisdagens träning 15/2

Idag blev det träning på klubben trots att Jenny var sjuk ...
Vi möttes upp i sickla för att ta en prommis... Jenny tyckte då att vi kunde gå till klubben så att jag fick träna iallfall,det sa jag inte nej till , Tack snälla Jenny :)
Så dagens träning blev först en prommis på 4,6 km
Efter det dagens Wod:
Sen avslutade vi med en prommis på 4,6 km
Puss och kram Jessica

Fjällen

Skriver inte så mycket den här veckan, har dåligt med bredband och inte så mycket tid. Igår fyllde Rasmus år så vi uppvaktade honom på morgonen och sen var det en heldag i backen som avslutades med skidskola. Vi har fint väder med sol och grader mellan 3-6 plus.
Av någon konstig anledning så hade jag ont i magen igår och lite feber på kvällen, precis som förra gången, funderar på om det är något här uppe jag inte tål. Konstig nog känner jag mig bättre nu. Det var tydligen fem till som varit på apoteket och beskrivit liknanade smärtor så det kanske är något som går. Med tanke på att det är ca halva byn ;-)
Vilket fall som helst så har vi det jättebra, älskar verkligen det här stället, det är så lugnt, inga köer i lifterna och tre barn i Rasmus skidskolegrupp så de får verkligen all hjälp de kan få! Förut har vi pratat om vi verkligen ska ha det kvar för det kostar ju en del varje år, men så varje år vi kommer upp så säger vi att det här kan vi ju inte göra oss av med! Det är värt en hel dag i bilen! Rebecca måste ju också få samma möjligheter som Rasmus fått :-)

Bilder kommer senare, eftersom det tar så lång tid att ladda upp! Går kanske ner till servicehuset i veckan och laddar ner några!

Soliga fjällen hälsningar/ Linda


Symaskinen är såld :)

Wiihooo idag kom en tjej och köpte min overlock maskin , så nu kan jag börja leta efter en annan maskin till mig som passar mig bättre. Nu är jag glad igen :) Blev tokig på min mamma idag när jag pratade med henne i telefon, så där tokig som man bara kan bli på ens mamma. Mammor är så bra på att påpeka det man redan vet, jag kommer säkert bli likadan. Vi kom in på symaskinen igen... och självklart var hon tvungen att slänga ur sig - varför skulle du provsy med den?VÄLDIGT dumt!!  Jag - Mamma LÄGGA AV!!!! Jag blir tokig på dig, jag veeeeeet att det inte var smart, men nu kan jag inte göra så mkt åt det så lägg ner. Sen skrattade vi åt det... En mamma har tydligen rätten att påpeka allt ;) ÄLSKAR DIG MAMMA!
Imorgon är det babysim igen fast utan Linda och Beccis , tråkigt!
Sen efter det så kanske det blir träning med Jenny. Får se om hon är frisk imorgon (fick precis ett mess att hon är snorig och har ont i halsen). Jag som var sugen på att köra ett riktigt svinpass imorgon. Får hoppas hon mår bättre imorgon.
Fasters sötnos!
THEO♥
Puss och kram Jessica

Veckans första träningspass

Vi började först med en prommis på 4,6 km
sen blev det dagens Wod:
push Jerk körde vi på 25 kg...
Sen avslutade vi med en prommis på 4,6 km

slut i huvudet....

Idag känns det bara som att jag har letat vitvaror på nätet. Tycker egentligen att det är killgöra, men nu vill jag få det klart så då får man ta tag i det själv :)  Känner mig helt slut i huvudet men jag tror jag har kommit fram till vad vi ska ha. Just nu står det mellan Bosh och Husqvarna. Ska bli riktigt skönt när allt är bestämt och beställt!
Igår hade vi en jätte trevlig kväll hemma hos lillebror och Carro. Vi blev bjudna på en jätte god middag trots att den serverades väldig sent ,21.30 :) Lillebror skulle fixa hemmagjord bea, men det lyckades inte så jätte bra. Men resten av maten blev grym! Tack för en rolig kväll! En av höjdpunkterna från igår var när jag låg och ammade Novalie inne i sovrummet och hör hur Carro sjunger barnvisor för Rickard och lillebror. Det fanns verkligen ingen stoppknapp på henne. Behöver väl inte säga att alkohol fanns med i bilden. Man hörde hur Rickard ropade till lillebror  när han lyckades slingra sig där ifrån- HÖRRU lämna inte mig här själv!!!  Carro skrålade glatt vidare! Låg där inne och skrattade högt för mig själv. ÄLSKAR DIG CARRO!!!!♥ Ser fram emot många myskvällar sen när vi flyttat till Ingarö :)
Sitter och tittar på BB och undrar en grej. Vanessa säger att hon hade pms! Kan en transa ha det?? Kanske jag som är dum eller jag vet inte.
Puss och kram Jessica

Helt ny ovelockmaskin säljes (Singer 14sh754)

Helt ny overlockmaskin säljes. Fick hem den igår (1 april) och insåg efter jag provsytt med den att jag beställt fel maskin. Jag behöver ha en annan maskin :(
Köpte den för 3000 kr och säljer den för 2800 kr, 2 års garanti följer med.

Hur ska jag lära mig att sy med en overlockmaskin???

Idag fick jag hem min overlockmaskin och jag fattar ingeting. Hur ska jag lära mig att sy med den här, hahahaha! Skulle behöva ha ngn som visar mig hur jag ska göra och hur den fungerar. Jag undra hur många ggr jag kommer läsa instruktionsboken som följde med innan jag ens kommer våga testa sy. Kanske ska jag fråga Jenny, hon har ju stenkoll på symaskiner (inte) ;)
Idag har jag först lunchat med Annika, ullis och Jenny, mkt trevligt. Efter det så träffade jag Lanning och tog en fika med henne , också mkt trevligt :) Annars har det inte hänt så mkt, blev ett litet träningspass här hemma innan jag åkte iväg. Tur var det att jag gjorde det innan jag åkte för nu är jag jätte förkyld, suck! Jag vill inte bli sjuk nu, jag vill ju träna. Förstår mig inte på dom som inte gillar att röra på sig. Jag skulle inte klara av att inte få träna, det finns inge bättre tycker jag. Kommer ihåg hur mkt jag ogillade folk som var ute och sprang när jag var gravid, så avis! Jag hade ju oturen att få foglossning ,så det blev inte så mkt  träning för min del under graviditeten. Kommer ihåg hur jag låg helt död och orörlig efter en jobbdag. Det var verkligen inge roligt alls. Får hoppas att jag slipper det nästa gång jag är gravid.
Nej nu ska jag återgå till instruktionsboken :)
Puss och kram Jessica


Idag blev det träning hemma...

Dagen wod innehöll 8 olika kettlebellsövningar (12 kg)
2 varv av
10 st utfall ( höger och vänster)
10 st Front squat
10 st clean and Jerk (höger och vänster)
10 st triceps
10 st horncurl
10 st hornrodd
10 st push ups
10 st swing
Tid: 2 varv 11:07
+
plankan 1 min x 5
Kommer nog inte bli ngn löprunda för mig imorgon som det brukar bli på lördagar :( Har nämligen blivit jätte förkyld, bläääää! Får hoppas att det inte håller i sig så länge.
Kram Jessica

Välkommen tand åtta :)

Igår så blev det först ett träningspass med Jenny och sen efter det så träffade vi upp min kusin Sofie i sickla. Är verkligen jätte glad att hon har flyttat hit igen. Hon är verkligen är frisk fläkt som alltid gör än glad Me love Sofie! ♥
I onsdags så var vi på kvik och kollade upp deras kök. Det blev inte alls som vi trodde, så nu vet vi inte vad vi ska välja. Vi trodde att kvik skulle vara mkt dyrare än Beijer men det skiljer endast 50 kr. Vet inte om vi ska titta hos HTH också eller om det bara kommer göra det ännu svårare för oss att välja.  I helgen ska vi iallfall ut och leta vitvaror. Det är verkligen inte det lättaste,vilken djungel! Jag har en rätt så klar bild hur jag vill att vi ska ha det, så jag hoppas det kommer underlätta lite ;)
Nu har jag nattat Novalie, hon somnade med ögonen öppna. Det ser så läskigt ut,var tvungen att flera gånger kolla så att hon andades. Vet inte varför hon gör så ibland. En gång när Rickard gick in för att titta till henne så låg hon där och med ögonen öppna och bara stirrade . Han blev livrädd och sprang fram och skakade henne, då började hon röra på sig och han kunde pusta ut. Förstår att han blev rädd, nu vet vi att hon kan göra så ibland men det är ändå lite obehagligt.
I onsdags (30 mars) så märkte jag att tand åtta tittat fram, så nu har hon fyra st upptill och fyra nertill. Hon ser ut som en liten vilde när hon visar upp alla.
Idag ska jag in och luncha med Ullis, Annika och Jenny. Hade hoppats på bättre väder men allt är bättre än snö så jag ska inte klaga.
Trevlig helg !
Puss och kram Jessica

Torsdagens träning

Först en prommis till klubben från sickla, 4,6 km
Sen blev det två olika wod ...
Får se om det blir någon träning idag...
Kram Jessica

RSS 2.0