Fjällen

Skriver inte så mycket den här veckan, har dåligt med bredband och inte så mycket tid. Igår fyllde Rasmus år så vi uppvaktade honom på morgonen och sen var det en heldag i backen som avslutades med skidskola. Vi har fint väder med sol och grader mellan 3-6 plus.
Av någon konstig anledning så hade jag ont i magen igår och lite feber på kvällen, precis som förra gången, funderar på om det är något här uppe jag inte tål. Konstig nog känner jag mig bättre nu. Det var tydligen fem till som varit på apoteket och beskrivit liknanade smärtor så det kanske är något som går. Med tanke på att det är ca halva byn ;-)
Vilket fall som helst så har vi det jättebra, älskar verkligen det här stället, det är så lugnt, inga köer i lifterna och tre barn i Rasmus skidskolegrupp så de får verkligen all hjälp de kan få! Förut har vi pratat om vi verkligen ska ha det kvar för det kostar ju en del varje år, men så varje år vi kommer upp så säger vi att det här kan vi ju inte göra oss av med! Det är värt en hel dag i bilen! Rebecca måste ju också få samma möjligheter som Rasmus fått :-)

Bilder kommer senare, eftersom det tar så lång tid att ladda upp! Går kanske ner till servicehuset i veckan och laddar ner några!

Soliga fjällen hälsningar/ Linda


Kommentarer
Postat av: Anna Fendin Ahlström

Håller helt med dig! Storlien passar utmärkt till barnfamiljer att slippa stå i låååånga liftköer och vara hur många barn som helst i skidskolan. Det blir ju så mycket roligare då ju!

Ha en skön vecka (utan några konstiga magsjukdomar...)

2011-04-05 @ 13:13:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0