Solen gör mig pigg och glad :)

Fredagar är ju så underbara, speciellt när det är så här fint väder som det har varit idag. Idag har jag bara tränat och haft det skönt i solen. Efter träningspasset med Jenny idag så gick vi tillbaka till sickla och köpte oss  en smoothie och satte oss ute i solen. Tänk om vintern bara skulle vara i en 2 månaders period och resten vår och sommar, vilken dröm!  Hoppas vädret håller i sig hela helgen :)
I måndags så började Novalie hasa sig fram och för varje dag som har gått så har det bara blivit mer och mer. Hon verkligen drar sig fram med armarna. Lägger man iphonen en bit ifrån henne blir hon helt galen och skyndar sig dit. Rumpan och benen börjar sakta men säkert hänga med i rörelsen, så snart kryper hon väl för fullt. Kan inte förstå att hon blir 8 månader den 20:e. Det har gått så fort!
Det är roligt att äta själv :)
Idag är det 31 dagar kvar till inflytt, så nu är det verkligen inte långt kvar. Det ska bli så roligt! Det är fortfarande lite overkligt att man ska flytta till hus. Nu är man verkligen vuxen, gift, barn och hus. LOVELY!
Ser fram emot många sommarkvällar ute på altan ♥
TREVLIG HELG!
puss och kram Jessica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0