Älskar solen :)

Vilket väder det har varit idag, helt underbart!
Idag var det dax för Bvc igen och det är alltid lika intressant att se hur mkt hon väger och hur lång hon har blivit. Om jag säger så här, vi har helt klart fått en lång tjej :) Hon är nu 73.5 cm ( medellängden på en 1 åring är 74) och väger 9810 gram.
Efter vi varit där så åkte jag in till söder för att träffa Sniffi. Var jätte länge sen vi sågs så det var verkligen jätte roligt och  jätte mysigt att äntligen ses. Hon har ju en liten Ella som föddes exakt 1 månad efter Novalie. Kommer bli väldigt roligt sen när de blir lite äldre och får lite mer utbyte av varandra. Är så glad för att det är så många av mina vänner som också har små bebisar nu :) Vi tog en lunch i skrapan och sen så gav vi oss ut på en liten prommis nere vid vattnet. En kaffe i handen , strålande sol, världens underbaraste unge i vagnen och jätte bra sällskap. Ja ni förstår, HELT UNDERBART!
Bestämde igår att kroppen skulle få vila idag och det har den faktiskt fått göra. Men imorgon tuffar vi på igen! Det blir backträning plus lite annat roligt i hammarbybacken med Jenny.
Dax för nattning....
Puss och kram Jessica

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men åå,vem hade inte velat va me på d???ååååå

2011-04-14 @ 21:09:39
URL: http://Lowaojag.wordpress.com
Postat av: Jessica

Snart kan du köra med oss :) Se till att blir riktigt frisk först <3

2011-04-14 @ 21:16:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0